Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. November 16. 13:40, szombat | Helyi
Forrás: bors.hu

Eltűnt a soproni családapa !

Eltűnt a soproni családapa !

2019.11.08- án rejtélyes körülmények között tűnt el a 39 éves Szedenics Tibor.

Rejtélyes körülmények között tűnt el egy 39 éves soproni családapa, Szedenics Tibor. A férfi egy hete, pénteken sétált ki soproni családi házukból, azóta mintha a Föld nyelte volna el. Családja a poklokat járja, félelmük azóta csak nőtt, mióta kocsiját egy osztrák autóút mellett, Bécs közelében megtalálták, tulajdonosa azonban nem ült benne.

– Otthagyta az autót lezáratlanul, minden iratával, telefonjával együtt, és azóta sem lett meg – írta kétségbeesetten a Facebookon az édesanyja, Ilona. – Az autót már elhoztuk, de nekünk nem az autó kell, hanem a gyermekünk – szögezte le az édesanya.

A család azóta plakátokat készített Tibor arcképével, amit igyekeznek mindenhova kitenni, hátha szeretett családtagjukat felfedezik valahol. Emellett német nyelvű keresőposztokkal is elárasztották a portálokat, hogy a külföldiek is bekapcsolódhassanak a kutatásba. Egyelőre nem tudni, hogy a férfi önszántából, avagy akaratán kívül tűnt el, mindenesetre a családja, köztük a gyermekei is hazavárják.

– Drága fiam! Tudom, hogy mennyire szereted a kislányaid, azt is tudom, hogy mennyire szereted az öcséd gyermekeit. Te egy nagyon jó ember vagy, keresztfiad péntek óta állandóan kérdezi, hogy mikor jössz már haza. Tudod, mennyire szeret, hiányzol neki is. Kérlek, gyere haza – szólt a közösségi oldalon keresztül fiához Ilona. – Már nincsenek hivatalos irataid, nincs veled a telefonod. Ha valaki látna téged, arra kérem, mutassa meg a telefonjába, hogy mennyire vár téged haza szerető családod – tette hozzá az asszony.

A férfit a magyar rendőrség is keresi.

Fotó: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 17:25, szombat | Helyi

Népszerű a Gondosóra program Sopronban is

Több ezer soproni idős igényelte a gondosórát, amely a nap 24 órájában szolgálja biztonságukat.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Helyi

Sopron továbbra is az egyik legbiztonságosabb város

Rendészeti Integrált Központ épült Sopronban és városszerte helyeztek el térfigyelőkamerákat, sebességmérőket és alakítottak ki korszerű gyalogos-átkelőhelyeket az elmúlt években, melyek a soproniak biztonságát szolgálják.

2024. Április 16. 15:56, kedd | Helyi

Nívódíjat nyert a soproni Múzeumnegyed

Építőipari Nívódíjat nyert a Sopron Fő terén található Múzeumnegyed. A felújított épületegyüttes műemlék-helyreállítás és rehabilitáció kategóriában érdemelte ki a díjat.

2024. Április 12. 11:22, péntek | Helyi

A helyi gazdaság megerősítése a cél Sopronban

Az elmúlt években több olyan fejlesztést sikerült megvalósítani, amely hozzájárul a helyi gazdaság megerősítéséhez. Megépült az M85-ös autóút, új inkubátorház épült és kialakításra került az új ipari park területe.