Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. November 19. 15:14, kedd | Helyi

Segítség a tanulásban, sportban és a célok elérésében – Gyermekagykontroll Sopronban

Segítség a tanulásban, sportban és a célok elérésében – Gyermekagykontroll Sopronban

December 7-én és 8-án kétnapos gyermekagykontroll-tanfolyamán várja Kovács Erika a 10-14 éveseket.

A Silva-féle agykontroll egy tudományosan megalapozott, egyszerű, praktikus, könnyen elsajátítható önfejlesztő módszer, ami lehetővé teszi, hogy lényegesen nagyobb mértékben használjuk ki istenadta lehetőségeinket, és így sikeresebben oldjunk meg mindenfajta problémát.

„Az agykontrolltanfolyam elvégzése után rájöttem arra, hogy tudásunkat, eredményeinket mennyire befolyásolja az, mit gondolunk önmagunkról, képességeinkről, lehetőségeinkről” – fejtette ki Kovács Erika, a tanfolyam vezetője.
Hozzátette: úgy gondolja, hogy hozzáállásunk az élethez legalább olyan fontos, mint a lexikai tudás. Ma arra tanítja a gyerekeket, hogy higgyenek önmagukban, a képességeikben, tehetségükben, hogy bátran tegyék a dolgukat, tudjanak arról, hogy elérhetik kitűzött céljaikat, hogy bízzanak a barátságban, a szeretet erejében.
A gyermekek az agykontrolltanfolyamon olyan technikákat sajátíthatnak el, amelyek segíthetnek nekik a tanulásban, a sportolásban és céljaik elérésében.

„2019. december 7-én és 8-án Sopronban várom a 10-14 éveseket két csodás napra, ahol felejthetetlen élményben lehet részük” – emelte ki Kovács Erika.

Időpont: 2019. december 7-8.

Helyszín: 9400 Sopron, Vörösmarty u. 8. – Enerchi Jóga-és Egészségközpont

Jelentkezés: az oktatónál: 0620 211 35 27
info@kovacserika.com,
www.kovacserika.com

További információ: http://bit.ly/gyermekagykontroll_tanfolyamok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:40, szerda | Helyi

Sopron továbbra is az egyik legbiztonságosabb város

Rendészeti Integrált Központ épült Sopronban és városszerte helyeztek el térfigyelőkamerákat, sebességmérőket és alakítottak ki korszerű gyalogos-átkelőhelyeket az elmúlt években, melyek a soproniak biztonságát szolgálják.

2024. Április 16. 15:56, kedd | Helyi

Nívódíjat nyert a soproni Múzeumnegyed

Építőipari Nívódíjat nyert a Sopron Fő terén található Múzeumnegyed. A felújított épületegyüttes műemlék-helyreállítás és rehabilitáció kategóriában érdemelte ki a díjat.

2024. Április 12. 11:22, péntek | Helyi

A helyi gazdaság megerősítése a cél Sopronban

Az elmúlt években több olyan fejlesztést sikerült megvalósítani, amely hozzájárul a helyi gazdaság megerősítéséhez. Megépült az M85-ös autóút, új inkubátorház épült és kialakításra került az új ipari park területe.

2024. Április 10. 10:38, szerda | Helyi

Kezdődjön a nyár a Hűség Városában a Soproni Borünneppel

Igazi nyárnyitó programsorozattal várja a vendégeket a Soproni Borünnep. Borkülönlegességek, kézműves vásár és zenei programok közül válogathatnak a nyár első hétvégéjén az ide látogatók.