Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

Csinos nők képeinek bevetésével próbáltak katonai titkokhoz jutni iszlamisták
2017. Január 12. 07:54, csütörtök | Külföld

Csinos nők képeinek bevetésével próbáltak katonai titkokhoz jutni iszlamisták

A Gázai övezetet uraló, radikális iszlamista Hamász kibernetikai hadviselést folytató alakulatának a hírszerzői a közösségi médiában csinos,

2012. Április 30. 07:19, hétfő | Bulvár

Titokban állt oltár elé Peller Mariann

Titokban házasodott össze Peller Mariann és kedvese, Juni György. A családi körben rendezett esküvő úgy sikerült, ahogy az ifjú pár tervezte, a boldogság mindenki arcán megmutatkozott, leginkább örömkönnyen formájában.

2012. Március 19. 07:21, hétfő | Bulvár

Kiderült a titok: megházasodott az álompár

Kate Hudson azt állította, nem sietnek összeházasodni partnerével, Matt Bellamyval. Édesanyja, Goldie Hawn azonban elszólta magát: az esküvő szerinte már le is zajlott.

2011. November 02. 14:49, szerda | Bulvár

Kínai nő szült gyereket Hugh Grant-nek

A sztár szóvivője megerősítette hogy, Hugh Grant-nek néhány napja kislánya született. Hogy ki az anya, titokban tartják. A találgatások beindultak, lehet, hogy egy kínai nőről van szó.

2011. Október 14. 07:53, péntek | Bulvár

Lenyűgözte férjét a magyar színésznő

Hosszú időn át titokban tartotta munkakapcsolatból kialakult szerelmi viszonyát Deutsch Anita és Kinizsi Ottó. Hetedik éve vannak együtt.

2011. Október 11. 14:37, kedd | Kék hírek

Milliárdos bírság a kémperben

Gazdasági titok megsértése miatt egy és két év közötti, letöltendő börtönbüntetéssel sújtotta a Fővárosi Bíróság a Diagon-ügy három vádlottját.

2011. Október 10. 14:41, hétfő | Belföld

Az optimisták agya elutasítja a negatív gondolatokat

A tudósoknak sikerült felfedezniük a meggyőződéses optimisták titkát: felfedezték ugyanis, hogy vannak olyan emberek, akiknek az agya egyszerűen figyelmen kívül hagyja a negatív híreket és eseményeket.