Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Augusztus 26. 14:55, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

20. Lippói Hagyományőrző Falunap a Prémium Médiaválogatott részvételével

20. Lippói Hagyományőrző Falunap a Prémium Médiaválogatott részvételével

Augusztus 13-án zajlott le a 20. Lippói Hagyományőrző Falunap, melyen színes zenei és sportprogramok mellett főzőverseny várta a felnőtteket.

A kicsik pedig légvárban ugrálhattak, arcfestést és csillámtetoválást csináltathattak. A nap házigazdája Németh Lajos meteorológus volt.

A Falunap kiemelt vendégei voltak a Prémium Médiaválogatott tagjai, akik pályára léptek a Megye II. osztályban szereplő Lippó Körzeti Sportegyesület csapatával, akikkel döntetlen, 6:6 lett az eredmény. A reggeli bemelegítés sem volt átlagos. Volt teqball, pingpong. Így hangolódtak a csapatok az elkövetkezendő mérkőzésre.

Délután, kora este A két zsivány, Raul, Varga Viktor, a Lippói Nemzetiségi Fúvószenekar, a Pécsi tamburazenekar és Lui bűvész fellépésit élvezhette a lippói közönség. Este pedig a Maraton Band bálja zárta a jól sikerült napot.

- Ez a 20. falunap, amit közösen csináltunk végig a testülettel. Nagyon színvonalas műsorok voltak. Az emberek kora reggel óta kint voltak a rendezvényen. Már reggel kezdődött ugyanis a főzőverseny, amelyen 18 csapat vett részt. Délelőtt voltak sportrendezvények. A Prémium Médiaválogatott játszott a lippói futballcsapattal.

eqball asztalnál játszottak a hozzáértők. Mi pedig pingpongoztunk a lippói barátainkkal és az ismert emberekkel. Szerintem, jól sikerült ez a nap, jó hangulata volt - nyilatkozta Marosi Csaba képviselő.

Szerző: Udvardi Csilla

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára