Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: krone.at

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

Az eset még péntek este történt. Az édesanya otthon volt a két gyermekével, de éppen a konyhában tartózkodott. A 9 hónapos csecsemő eközben - eddig tisztázatlan körülmények közt - kizuhant a családi ház erkélyéről.

A gyermek egy gyeppel borított részre esett. A mentőket azonnal kihívták, és a kicsit kórházba szállították, de ott nem sokkal később meghalt.

A rendőrök arra gyanakszanak, hogy a csecsemő halálához köze lehet a 11 éves testvérének, aki egy „neurológiai rendellenességben” is szenved. A hatóságok vizsgálatot indítottak az ügyben – írta a Kronen Zeitung.

Fotó: Pixabay

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.