Városlista
2023. október 1, vasárnap - Malvin

Hírek

2018. Május 25. 16:45, péntek | PR

A 3D technológiás tartályhitelesítés

A 3D technológiás tartályhitelesítés

Ma már nem számít újdonságnak a 3D technológia alkalmazása, viszont egyelőre hagyományosnak sem mondható a benzinkút technológia területén.

A Multicore Kft. 2017-ben elsőként vezette be a lézeres tartályhitelesítést Magyarországon. Egyedülálló lézeres tartályhitelesítő technológia, amely a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal által jóváhagyott, a földalatti tartályok hitelesítésekor nagymértékben megkönnyíti a munkát, és nagypontosságú mérést tesz lehetővé.

A 3D lézer technológia, amely a Tokheim által gyártott, bármely más eljárással dolgozó mérőeszközzel összehasonlítva rendkívül nagy pontosságot biztosít. A műszer másodpercenként több tízezer pontot képes felmérni, az adattömegből a hozzárendelt szoftvernek köszönhetően akár már a következő másodpercben pontos adatok, kész felvételek állnak a szakemberek rendelkezésére. A földalatti tartály – légtér – képességének mérését teszi lehetővé a berendezés, felülről történő mérésnél. Rendkívül pontos adatokkal szolgál a felmérés eredménye, amelyek segítségével a köbtartalom-számítások is elvégezhetőek.

Előnye közé tartozik, hogy automata a rendszer, felhőpontos lézertechnológián alapul, környezetbarát és gyors az eljárás, nem szükséges a hitelesítéshez tartályokat feltölteni. A 3D lézeres mérőberendezés gyúlékony folyadékok vagy gőzök jelenlétében is használható tartályokban az elektromos alkatrészek hiánya miatt. Könnyen felállítható és kezelhető berendezések a 3D lézeres technológián alapuló térszkennerek, valamint hordozhatóak. A motor által csavarozott, elforgatott, tolófogas mérőpálca a kubárból a tartályhajóba belép, így lehetővé téve a tengelyirányú és sugárirányú értékek azonosítását. A szoftver az adatokat ezt követően azonnal feldolgozza és meghatározza az ellenőrzött tartály kapacitását. A TEX tanúsítás EX II G Ex px IIC T4 Gb szabványainak a hitelesítési rendszer teljes mértékben megfelel.
Amennyiben Önnek gyors, precíz tartályhitelesítési technológiára van szüksége, bátran forduljon a Multicore Kft. szakembereihez bizalommal!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 29. 12:54, péntek | PR

K&H: elég néhány jó szó

hangalapú digitális forintátutalás elsőként a magyar pénzügyi szektorban

2023. Szeptember 19. 14:10, kedd | PR

Fergeteges buli volt a Hidasi Bányásznapokon

A Bányásznap hosszú múltú hagyományra tekint vissza.

2023. Szeptember 13. 17:40, szerda | PR

Elkészült a Jánosik Kft. közreműködésével felújított miskolci Gyermekegészségügyi Központ.

A napokban ünnepélyes keretek között adták át a közel 3 milliárd forintból felújított miskolci Gyermekegészségügyi Központot -jelentette be Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa

2023. Szeptember 06. 16:35, szerda | PR

Színvonalas, piacképes képzések-VLS

Intézményünk, a VLS Oktatási Központ felnőttképzési tevékenységét 1988-ban kezdte, így az egyik legnagyobb múltra visszatekintő felnőttképzési intézmény.