Városlista
2024. június 13, csütörtök - Antal, Anett

Hírek

2012. Április 04. 14:27, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

A bíróságról ment bulizni a javíthatatlan sztár

A bíróságról ment bulizni a javíthatatlan sztár

Hosszas huzavona után véget ért az ittas vezetés miatt elítélt Lindsay Lohan próbaideje. A szabaddá vált sztár a bíró intelme ellenére azonnal bulit szervezett.

Noha felelőtlen viselkedésével nemrég még komolyan kockáztatta a felmentő ítéletet, a bíróság úgy döntött, hogy lezárja Lindsay Lohan 2007-es ittas vezetési ügyét, és véget vet a sztár próbaidejének. Lohan a határozatot hatalmas felszabadultsággal fogadta, és bár a bírónő azzal engedte útjára, hogy hagyjon fel az ivással és a bulizással, az első dolga az volt, hogy még aznap estére összejövetelt szervezett a Los Angeles-i Chateau Marmont Hotelbe.

Az egyik jelenlévő szerint a partin hatalmas tömeg gyűlt össze, és rengeteg híresség is megjelent, köztük például Nicky Hilton, Kimberly Stewart és Brandon Davis - egy idő után azonban az ünnepelt kérésére megritkult a vendégsereg. "Eleinte annyian voltak, hogy szinte látni sem lehetett - árulta el a bennfentes. - Éjfél körül viszont Lindsay elkezdte kirúgni a helyről azokat, akiket nem ismert."

Az ismerős azt is elmondta, hogy Lohan ugyan a bírónő bulizással kapcsolatos tanácsát nem fogadta meg, de az alkoholra vonatkozó intelmet tőle szokatlan módon betartotta. "Csak beszélgetett. Én egyszer sem láttam nála italt - nyilatkozta. - A poharak helyett inkább a ruhákat váltogatta, ugyanis az este folyamán többször is átöltözött. Először fehérben volt, aztán fekete felsőre és farmerre cserélte a ruháját - alig néhány óra alatt vagy ötször tűnt el, hogy valami újat vegyen fel."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 08. 09:17, szombat | Bulvár

Virrasztás Tompos Kátya emlékére Budapesten

2024. Június 01. 08:15, szombat | Bulvár

Cápa a Balatonban? Egy Tiktot videó keltett riadalmat, volt, aki a nyaralását is lemondta

Az elmúlt napokban hatalmas port kavart egy videó, amelyen állítólag egy cápa hátuszonya látható a Balaton vizében – írja a sonline.hu.

2024. Május 30. 06:00, csütörtök | Bulvár

Helikopter-emlékművet avattak Veszprém mellett

2024. Május 28. 14:03, kedd | Bulvár

Mészáros Lőrinc betegszállító kisbuszt adományozott a bicskei szociális intézménynek

Mészáros Lőrinc - magánemberként - speciális betegszállító kisbuszt adományozott kedden a bicskei Egyesített Családsegítő és Gondozási Központ - Kapcsolat Központnak.