Városlista
2023. szeptember 25, hétfő - Eufrozina

Hírek

2012. Április 04. 14:27, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

A bíróságról ment bulizni a javíthatatlan sztár

A bíróságról ment bulizni a javíthatatlan sztár

Hosszas huzavona után véget ért az ittas vezetés miatt elítélt Lindsay Lohan próbaideje. A szabaddá vált sztár a bíró intelme ellenére azonnal bulit szervezett.

Noha felelőtlen viselkedésével nemrég még komolyan kockáztatta a felmentő ítéletet, a bíróság úgy döntött, hogy lezárja Lindsay Lohan 2007-es ittas vezetési ügyét, és véget vet a sztár próbaidejének. Lohan a határozatot hatalmas felszabadultsággal fogadta, és bár a bírónő azzal engedte útjára, hogy hagyjon fel az ivással és a bulizással, az első dolga az volt, hogy még aznap estére összejövetelt szervezett a Los Angeles-i Chateau Marmont Hotelbe.

Az egyik jelenlévő szerint a partin hatalmas tömeg gyűlt össze, és rengeteg híresség is megjelent, köztük például Nicky Hilton, Kimberly Stewart és Brandon Davis - egy idő után azonban az ünnepelt kérésére megritkult a vendégsereg. "Eleinte annyian voltak, hogy szinte látni sem lehetett - árulta el a bennfentes. - Éjfél körül viszont Lindsay elkezdte kirúgni a helyről azokat, akiket nem ismert."

Az ismerős azt is elmondta, hogy Lohan ugyan a bírónő bulizással kapcsolatos tanácsát nem fogadta meg, de az alkoholra vonatkozó intelmet tőle szokatlan módon betartotta. "Csak beszélgetett. Én egyszer sem láttam nála italt - nyilatkozta. - A poharak helyett inkább a ruhákat váltogatta, ugyanis az este folyamán többször is átöltözött. Először fehérben volt, aztán fekete felsőre és farmerre cserélte a ruháját - alig néhány óra alatt vagy ötször tűnt el, hogy valami újat vegyen fel."

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 14. 09:13, csütörtök | Bulvár

Autóval átment egy földön fekvő férfin, majd elhajtott

A Debreceni Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolja azt a férfit, aki áthajtott egy út szélén fekvő emberen, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

2023. Szeptember 10. 17:28, vasárnap | Bulvár

Lezuhant egy repülőgép Magyarországon - Videó

Lezuhant az egyik, bemutatót tartó repülőgép a börgöndi repülőnapon vasárnap - közölte a székesfehérvári önkormányzat kommunikációs központja az MTI-vel.

2023. Szeptember 08. 07:45, péntek | Bulvár

Kiemelik a vízből a Balatonba zuhant rendőrségi helikoptert

2023. Szeptember 07. 17:25, csütörtök | Bulvár

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter - Videó

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter Balatonszéplak közelében csütörtök délután, a balesetnek nincs súlyos sérültje – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).