Városlista
2024. július 15, hétfő - Henrik

Hírek

2016. Január 17. 10:12, vasárnap | Helyi
Forrás: sopron.hu

A gasztronómia a legnépszerűbb a bécsi turisztikai vásáron

A gasztronómia a legnépszerűbb a bécsi turisztikai vásáron

A Sopron Régió Turisztikai Központ Nonprofit Kft idén is részt vesz Ausztria legnagyobb turisztikai kiállításán.

A kiállításon két csarnokban autoshow, egyben Ausztria régiói, egyben pedig a világ számos országából érkezett turisztikai szolgáltatók, városok, régiók kiállítói kaptak helyet.

A legnagyobb érdeklődés idén a soproni és környékbeli gasztronómiai kínálat után van. A TDM idén is újdonsággal készült a szezon indítására, és két új kiadvány jelent meg, melyek már elérhetők a soproni információs pontokon. Az egyik szálláshely kalauz, melyben a TDM szervezettel együttműködő szolgáltatók szerepelnek, a másik egy gasztronómiai kalauz, melyben az éttermek, vendéglátóhelyek kínálata ismerhető meg a régióban. Mindkét kiadványban három nyelvű és térképek is segítik az érdeklődők tájékozódását.

A Magyar Turizmus Zrt. központi standján megtalálható a Sopron Régión kívül még 15 hazai város és szolgáltató kínálata, kóstolók és kürtöskalács is várja a Magyarország iránt érdeklődőket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 28. 09:03, péntek | Helyi

Közgyűlést tartottak Sopronban

A felsőoktatásban tanuló fiatalok és a Soproni Tigrisek kerekesszékes kosárlabdacsapatának jutalmazása mellett a buszok fiatalításáról, valamint a következő félév üléseinek kitűzéséről is szavazott a képviselő-testület.

2024. Június 27. 12:33, csütörtök | Helyi

Bakancslistás túratippek Sopronban

A Fertő-tájról és a Soproni-hegységről készített bakancslistát az Aktív Magyarország. Térségünk legszebb látnivalóit tekinthetjük meg, miközben aktívan kikapcsolódhatunk.

2024. Június 22. 15:34, szombat | Helyi

Sopron ezer színe

A Modern Városok Program keretében megújult, tíz kiállítóhellyel rendelkező Soproni Múzeumot választották idén Az Év Múzeumává. Az elsimerést elsősorban a múzeum- és közösségépítő tevékenységükért vehették át.

2024. Június 15. 13:31, szombat | Helyi

Indul a Tündérfesztivál, indul a Soproni Ünnepi Hetek

Június 15-16-án a legkisebbekké, a tündéreké a főszerep a Tündérfesztiválon. Kicsiket és nagyokat egyaránt várnak a 17. alkalommal megrendezett fesztiválra, melynek fő témája idén a Föld.