Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. December 27. 11:06, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

A kacsázás buktatta le

A kacsázás buktatta le

Kábítószer hatása alatt vezetett, ezért büntetőeljárást indítottak a rendőrök.

A körzeti megbízottak december 25-én este Siófokon ellenőriztek egy kocsival közlekedő ádándi lakost. A sofőr bizonytalan úttartásánál a zavart viselkedése, töredező beszéde, a kötelező felelősségbiztosítás hiánya, valamint az intézkedő egyenruhások részére két darabban átadott vezetői engedélye volt árulkodóbb, ezért a rendőrök mintavétel céljából előállították a kapitányságra – közölte a rendőrség.

A 41 éves férfivel szemben alkalmazott gyorsteszt az amfetamin, a kannabisz és az ecstasy hatóanyagára is pozitív eredményt jelzett.

A nyomozók kábítószer birtoklása, valamint járművezetés bódult állapotban vétség gyanúja miatt indítottak eljárást a sofőr ellen, akit még aznap este gyanúsítottként hallgattak ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.