Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2020. Március 09. 09:59, hétfő | Belföld
Forrás: mti

A kormány tagjait interpellálják a képviselők

A kormány tagjait interpellálják a képviselők

Az Országgyűlés hétfőn kezdi meg újabb háromnapos ülését, a képviselők napközben a kormány tagjaihoz intézhetnek interpellációkat és azonnali kérdéseket.

A házelnök napirendi javaslata alapján az ülés 13 órakor kezdődik, először megemlékeznek a közelmúltban elhunyt Balsai Istvánról, (MDF, Fidesz), majd napirend előtti felszólalások következnek.

Ezt követően a dunaújvárosi időközi országgyűlési választás győztese, Kálló Gergely teheti le esküjét a Jobbik képviselőjeként.

Az interpellációkra ezúttal is két óra áll majd rendelkezésre, míg az azonnali kérdések és válaszok hatvan percben hangozhatnak el.

Az ülés kedden szavazásokkal és általános vitákkal folytatódik, majd március 16-án, hétfőn ér véget, amikor a képviselők újabb kérdéseket és azonnali kérdéseket tehetnek fel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk