Városlista
2021. április 15, csütörtök - Tas, Anasztázia

Hírek

2021. Március 10. 20:29, szerda | Helyi
Forrás: sopronmedia

A Lőver Uszoda kapta a legtöbb szavazatot

A Lőver Uszoda kapta a legtöbb szavazatot

Kedden éjfélkor lezárult az új uszoda névválasztására kiírt szavazás. Több ezer voks érkezett, végül a Lőver Uszoda elnevezés diadalmaskodott - jelentette be közösségi oldalán dr. Farkas Ciprián polgármester.

Összesen 3721 szavazat érkezett az önkormányzat által február 22-én indított online voksolásra; így dőlt el, hogy Lőver Uszoda lesz az új létesítmény neve, amelyre a szavazatok mintegy 63 százaléka érkezett. A polgárok négy lehetőség (Csik Ferenc Uszoda, Temes Judit Uszoda, Soproni Sportuszoda és Lőver Uszoda) közül választhattak, és egyéb javaslatokat is tehettek a szavazáson.

Végeredmény:

-Lőver Uszoda: 2341
-Csik Ferenc Uszoda: 678
-Soproni Sportuszoda: 295
-Temes Judit Uszoda: 193
-Egyéb: 214

Farkas Ciprián szerdán Facebook-oldalán jelentette be a soproniak számára leginkább szimpatikus elvezést. Úgy fogalmazott, hogy az új uszoda elnevezéséről, az online szavazás eredményét figyelembe véve hoznak döntést a képviselő-testületben.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 24. 14:37, szerda | Helyi

Frissítve ! Lángol Sopronban az ADS üzeme - GALÉRIA

Nagy erőkkel vonulnak fel a katasztrófavédelem emberei. Az Ágfalvi utat teljes szélességében lezárták.

2021. Április 14. 18:01, szerda | Külföld

Enyhít a korlátozásokon, megnyithatnak az üzletek Szlovákia

Enyhülnek Szlovákiában hétfőtől a koronavírus terjedése kapcsán bevezetett korlátozások, bizonyos feltételek betartása mellett megnyithatnak az üzletek, és lehetővé válik a templomi istentiszteletek látogatása is

2021. Április 14. 16:50, szerda | Belföld

A börtönből telefonált és csalt ki pénzt

Vádat emelt a Nyíregyházi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki elítéltként a börtönből telefonon zsarolt ki 19 embertől csaknem kétmillió forintot - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség vezetője szerdán.

2021. Április 14. 16:28, szerda | Belföld

Újabb nyitási lépéseket jelentett be Orbán Viktor

Újabb nyitási lépéseket jelentett be Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a kormányülés után. Nyitnak az óvodák és az iskolák alsótagozaton, 3 és fél millió beoltottnál pedig a vendéglátóhelyek teraszai.