Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Február 24. 21:08, vasárnap | Belföld
Forrás: zene.hu

A Nagy Duett 2013 harmadik forduló: Gáspár Laciék taroltak és vezetnek

A Nagy Duett 2013 harmadik forduló: Gáspár Laciék taroltak és vezetnek

Vasárnap folytatódott A Nagy Duett, amely nyolc héten át felhőtlen szórakozást ígér a SuperTV2 nézőinek. Még nyolc páros van versenyben.

A Nagy Duett kulisszái mögött hetek óta lázas munka folyik. A sztárok Bereczki Zoltán zenei irányítása alatt a legnagyobb slágereket válogatták ki, hetek óta együtt énekelnek, táncpróbákon csiszolják mozgásukat, ruhapróbákon és fotózásokon vettek részt.

Tíz sztárpáros mérte össze énektudását vasárnap este A Nagy Duett stúdiójában. Elsőként Görög Zita és Pataky Attila számára fejeződött be a verseny, míg a múlt héten Détár Enikő és Kovács Lázár búcsúzott.

Az estet Szulák Andrea és Papp Gergő kezdte a Hello és az Induljon a banzáj dalok egyvelegével. A zsűri szerint nagyon sokat fejlődött Gergő és egyre magabiztosabban mozog a színpadon. Andiék produkcióért 3-szor 9 pontot zsebeltek be.

Bangó Margiték nem jól választottak?

Bangó Margit és Lakatos Márk a spanyol Besame mucho és a magyar Szájbergyerekkel érkezett, majd 24 ponttal távoztak. Kasza Tibi szerint nem volt jó választás ez a dal.

Az Embertelen dal című slágerrel folytatjuk, amit ezútal Csézy - Gesztesi Károly páros prezentált, majd bezsebelték az est első maximális pontszámát. Gáspár Laci és Erdélyi Mónika előadásában a Gangnam Style. Mókás volt, a javából. A páros hatalmas elszántsággal és elképesztő izomlázzal várta a produkciót. De nem csak a lábmunkára fektették a hangsúlyt, hiszen megalapozták koreai nyelvtudásukat is!

Pontok: 10, 10, 10

Összegezve: Fergeteges hangulat, a közönség állva tapsol és 30 pont ...

Love Shack énekelte Király Linda és Szabó Győző, amiért 28 egységet sepertek be a zsűritől.

Szandi - Zsidró Tamás duó ezúttal a Trabanttal "érkezett", majd dalolt is a 80-s évek legendás járműjéről. Dobrady Ákos szerint Mr. Beanre hasonlít Tamás. Az előadásért 28 pontot vihetnek haza.

Szinetár Dóra és Dopeman ezúttal is vidám készült, majd mosolyogva érkezett a színpadra, miközben vidáman rapeltek, amiért 29 pontot kaptak.

A zsűri pontszámai:

Gáspár Laci - Erdélyi Mónika 30 pont
Szinetár Dóra - Dopeman 29 pont
Király Linda - Szabó Győző 28 pont
Csézy - Gesztesi Károly 28 pont
Szandi - Zsidró Tamás 28 pont
Szulák Andrea - Papp Gergő 27 pont
Kökény Attila - Cseke Katinka 27 pont
Bangó Margit - Lakatos Márk 24 pont

Kiesett: Szandi - Zsidró Tamás

Címkék: nagy duett

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során