Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2015. Június 21. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: MTI

A Nagyon Balaton programsorozat rendezvényei szeptember végéig tartanak

A Nagyon Balaton programsorozat rendezvényei szeptember végéig tartanak

Az idei Nagyon Balaton elnevezésű programsorozat rendezvényei egészen szeptember végéig várják az érdeklődőket a tó körül - mondta el Fülöp Zoltán főszervező az M1 aktuális csatorna szombati műsorában.

A zenei programokat a Kompkoncertek sorozatában Hobo és bandája nyitja majd, Vadászat című albumukat játsszák a két összekötött komp közönségének. A sort szeptemberben a Vad Fruttik zenekar koncertje zárják - ismertette a főszervező.

Fülöp Zoltán elmondta, a fesztiválok, színházi programok mellett gasztronómiai és sportfesztiválok is színesítik a kínálatot.

A szervező felidézte, hogy az első rendezvényük két évvel ezelőtt az augusztus 20-i programokhoz kötődött, azonban a tapasztalatok azt mutatják, hogy érdemes az egész szezonnal tervezni, és minél több eseményt bevonni a programban.

A Nagyon Balaton programjai megtalálhatók a nagyonbalaton.hu internetes oldalon.

Címkék: balaton, Nagyon Balaton

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során