Városlista
2022. december 9, péntek - Natália

Hírek

2019. Szeptember 26. 07:56, csütörtök | Belföld
Forrás: infovarosok/police.hu

A rendőrök előtt árulta a drogot két díler, ültetvényt is találtak egyikük otthonában

A rendőrök előtt árulta a drogot két díler, ültetvényt is találtak egyikük otthonában

Akciót szervezett a rendőrség, a két díler pedig éppen a megfigyelés közben adott el kábítószert Dunakeszin a minap. Egy fogyasztót is elkaptak.

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt indult eljárás a 29 éves S. Dávid és a 31 éves B. Sándorral szemben. A két férfi Budapesten és Pest megyében dílerkedett.

A nyomozók kedden akciót szerveztek Dunakeszin. Ennek során a rendőrök végignézték, ahogy a kábítószer gazdát cserél, és tettenérést követően elfogták a két férfit, valamint 29 éves vásárlójukat – számolt be a részletekről a hatóság honlapján.

S. Dávid otthonában házkutatást is tartottak a rendőrök, akik egy speciális növénykeltető sátorban – professzionális szellőztető és párásító berendezéssel ellátott – már learatott vadkender-ültetvényt találtak. A lakás különböző pontjairól befőttes üvegekben pedig majd egy kilogramm, nejlonzacskókban pedig mintegy fél kiló kábítószergyanús anyagot foglaltak le. Az elsődleges vegyészszakértői vélemény szerint marihuána.

A vagyonvisszaszerzés érdekében a nyomozók lefoglaltak egy nagy értékű luxusautót is – tette hozzá a rendőrség.

S. Dávidot és B. Sándort előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, majd őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásukra. A vásárlót pedig kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki gyanúsítottként, ő szabadlábon védekezik.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 09. 15:50, péntek | Belföld

ORFK: rémhírterjesztés miatt nyomoz a rendőrség

2022. December 09. 12:52, péntek | Belföld

Navracsics Tibor: Magyarország 2030-ra az EU öt legélhetőbb állama közé kerülhet

Magyarország 2030-ra az Európai Unió öt legélhetőbb állama közé kerülhet - mondta Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács ülésén, az Országházban pénteken.

2022. December 09. 12:48, péntek | Belföld

Idén is tízezer élelmiszercsomagot adományoz rászorulóknak a Mészáros Csoport

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is tízezer élelmiszercsomagot adományoz rászorulóknak a Mészáros Csoport a karitatív tevékenységét koordináló Pro Filii Alapítványon keresztül.

2022. December 09. 12:46, péntek | Belföld

Szijjártó Péter: Magyarország az elektromos autóipari átállás világbajnokává válhat

Magyarország időben és jól reagált az autóipari forradalomra, így mára az elektromos átállás Európa-bajnokává vált, és jó esélye van ezt megfejelni egy világbajnoki címmel is - jelentette ki Szijjártó Péter.