Városlista
2023. október 1, vasárnap - Malvin

Hírek

2011. Augusztus 15. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

A szcientológia miatt válik a híres pár

A szcientológia miatt válik a híres pár

Volt már szó zsarnokságról, megcsalásról, de nemrég kiderült: a sokak által kritizált vallás állt a világhírű házaspár közé...

Azt már lehetett hallani, hogy Marc Anthony (42) egy basáskodó őrült, aki nem tudja elviselni szépséges neje, Jennifer Lopez (42) sikereit. Ám általában egy kapcsolathoz két ember kell, ahogy a váláshoz is... J-Lo ugyanis a szcientológia híve, ami sok súrlódást okozott férj és felesége között, de az igazi baj abból származott, hogy az ikreket, Maxot és Emme-t a szcientológia egyik oktatási intézményébe szerette volna beíratni az anyjuk. Lopez közeli barátja Tom Cruise-nak és Katie Holmes-nak - amivel talán mindent elmondtunk. 

Nemrég egy interjúban említette meg, hogy nem bánná, ha az ikerek az egyház oktatásban vennének részt, hozzátéve: "Csak annyit szeretnék, hogy az emberek ne ítéljék meg, amíg nem tudják mi ez." A pár egy közeli barátja szerint "Mindig is jobban odavolt az egyházért mint Marcért. Ő meg nem nagyon rajongott érte, ez pedig sok gondot okozott."

Címkék: Jennifer Lopez

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Kútból mentettek ki egy macskát az ajkai tűzoltók

Kislődön lődörgött, aztán pórul járt Carlos, a kandúr.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb

2023. Szeptember 26. 06:00, kedd | Bulvár

ELTE-kutatás: a rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni

A rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni, ha problémákkal szembesülnek, mint közepes orrhosszú társaik - állapították meg legújabb vizsgálatuk alapján az ELTE Természettudományi Kar munkatársai.