Városlista
2024. április 21, vasárnap - Konrád

Hírek

2024. Március 27. 14:43, szerda | Helyi

Átadták a Gönczi Kft. új raktárcsarnokát

Átadták a Gönczi Kft. új raktárcsarnokát

Egy újabb fejlesztés valósult meg Sopronban a Gönczi Kft. új raktárcsarnokának átadásával, ami tovább erősíti a helyi gazdaságot.

A Gönczi Kft. legújabb fejlesztése a magyar kormány támogatásával, a Széchenyi Terv Plusz program keretein belül valósulhatott meg. A logisztikai központ II. ütemének keretében készült el a létesítmény, mely 3750 m2-es területet foglal el. A cég elsősorban raktározási, tárolási technológiáját kívánja fejleszteni a raktár építése mellett még további eszközök beszerzésével.

A Gönczi Kft. 2015 óta nyújt komplex raktározási szolgáltatásokat autó- és egyéb iparági partnereinek és a jövőben továbbra is hasonlóan kimagasló színvonalon szeretné segíteni Sopron gazdaságának fejlődését.

Az új raktárcsarnok átadásának megnyitóján dr. Farkas Ciprián polgármester kiemelte, hogy ez az újabb fejlesztés szintén erősíti a helyi gazdaságot, ami a városvezetés céljai között szerepel. Ezt a célt szolgálja az új inkubátorház megépítése, valamint az új ipari park területének kialakítása is a város részéről.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 17:25, szombat | Helyi

Népszerű a Gondosóra program Sopronban is

Több ezer soproni idős igényelte a gondosórát, amely a nap 24 órájában szolgálja biztonságukat.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Helyi

Sopron továbbra is az egyik legbiztonságosabb város

Rendészeti Integrált Központ épült Sopronban és városszerte helyeztek el térfigyelőkamerákat, sebességmérőket és alakítottak ki korszerű gyalogos-átkelőhelyeket az elmúlt években, melyek a soproniak biztonságát szolgálják.

2024. Április 16. 15:56, kedd | Helyi

Nívódíjat nyert a soproni Múzeumnegyed

Építőipari Nívódíjat nyert a Sopron Fő terén található Múzeumnegyed. A felújított épületegyüttes műemlék-helyreállítás és rehabilitáció kategóriában érdemelte ki a díjat.

2024. Április 12. 11:22, péntek | Helyi

A helyi gazdaság megerősítése a cél Sopronban

Az elmúlt években több olyan fejlesztést sikerült megvalósítani, amely hozzájárul a helyi gazdaság megerősítéséhez. Megépült az M85-ös autóút, új inkubátorház épült és kialakításra került az új ipari park területe.