Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2024. Március 27. 14:43, szerda | Helyi

Átadták a Gönczi Kft. új raktárcsarnokát

Átadták a Gönczi Kft. új raktárcsarnokát

Egy újabb fejlesztés valósult meg Sopronban a Gönczi Kft. új raktárcsarnokának átadásával, ami tovább erősíti a helyi gazdaságot.

A Gönczi Kft. legújabb fejlesztése a magyar kormány támogatásával, a Széchenyi Terv Plusz program keretein belül valósulhatott meg. A logisztikai központ II. ütemének keretében készült el a létesítmény, mely 3750 m2-es területet foglal el. A cég elsősorban raktározási, tárolási technológiáját kívánja fejleszteni a raktár építése mellett még további eszközök beszerzésével.

A Gönczi Kft. 2015 óta nyújt komplex raktározási szolgáltatásokat autó- és egyéb iparági partnereinek és a jövőben továbbra is hasonlóan kimagasló színvonalon szeretné segíteni Sopron gazdaságának fejlődését.

Az új raktárcsarnok átadásának megnyitóján dr. Farkas Ciprián polgármester kiemelte, hogy ez az újabb fejlesztés szintén erősíti a helyi gazdaságot, ami a városvezetés céljai között szerepel. Ezt a célt szolgálja az új inkubátorház megépítése, valamint az új ipari park területének kialakítása is a város részéről.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 22. 11:43, hétfő | Helyi

Kimagaslóan teljesítettek a soproni diákok Leonban

Egy arany, egy-egy ezüst és egy bronzéremmel tért haza a soproni küldöttség a Nemzetközi Gyermek Játékokról, melyet idén a mexikói Leonban tartottak meg.

2024. Július 15. 15:45, hétfő | Helyi

Figyeljünk oda kánikula idején!

Nagy meleg esetén még fontosabb, hogy odafigyeljünk saját és a környezetünkben élők egészségére. Fogyasszunk elég vizet, kerüljük a tűző napot és a közlekedésben is legyünk körültekintőbbek.

2024. Június 28. 09:03, péntek | Helyi

Közgyűlést tartottak Sopronban

A felsőoktatásban tanuló fiatalok és a Soproni Tigrisek kerekesszékes kosárlabdacsapatának jutalmazása mellett a buszok fiatalításáról, valamint a következő félév üléseinek kitűzéséről is szavazott a képviselő-testület.

2024. Június 27. 12:33, csütörtök | Helyi

Bakancslistás túratippek Sopronban

A Fertő-tájról és a Soproni-hegységről készített bakancslistát az Aktív Magyarország. Térségünk legszebb látnivalóit tekinthetjük meg, miközben aktívan kikapcsolódhatunk.