Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Augusztus 11. 16:44, kedd | PR

Auchan áruhitel: az otthoni iroda berendezője

Auchan áruhitel: az otthoni iroda berendezője

A vírushelyzet a munka világát is átalakítja. Sokan állnak át távoli munkavégzésre, mely egyelőre hatékonynak bizonyul. Nem árt tehát, ha otthonunkban is megteremtjük ennek feltételeit, egy irodasarok kialakításával.

Az ehhez szükséges kellékek beszerzésében is segítségünkre lehet az Auchan áruhitel.

Megváltozott körülmények

A világszerte tomboló koronavírus járvány sok társadalmi és gazdasági viszonyt átírt, hatásait pedig még ma is érezteti. Bár a helyzet normalizálódni, csillapodni látszik, folyamatosan a levegőben van egy újabb hullám lehetősége. Ezúttal már nem árt időben és tudatosan felkészülni minden eshetőségre, hogy ne hirtelen kelljen intézkedni, ha ismét baj történik.

A vírus által generált változások a munka világára is óriási hatással voltak és vannak. Sok cég a mai napig „csökkentett módban” dolgozik, netán teljes mértékben átállt az otthoni munkavégzésre. A tapasztalatok szerint ez is egy működőképes megoldás, hiszen korunk technikai feltételeivel már a távoli elérés is egyszerűen megoldható.

A kényelmes és zökkenőmentes home office azonban tőlünk is igényel némi befektetést, hiszen egy pici dolgozósarok, házi iroda kialakításával a saját otthonunkban is könnyebben állunk rá a munkavégzésre, koncentráltabban végezhetjük munkánkat. Egy íróasztal, egy irodaszék, egy notebook és a hozzá tartozó kiegészítők az „alapcsomag” kellékei, melyet akár egyszerre is gond nélkül beszerezhetünk az Auchan áruhitel igénybevételével.

Egyszerűen, gyorsan, bármire

Az Auchan áruházai széles kínálattal rendelkeznek az említett termékekből, így akár egy helyen, könnyedén szerezhetjük be azokat. Előfordulhat persze, hogy nem szeretnénk egyszerre ennyi pénzt kiadni, ám a termékekre azonnal szükségünk van, hiszen ezek a mindennapi munkavégzéshez szükséges kellékek. Ekkor jöhet képbe a kedvező és egyszerűen igénybe vehető Auchan áruhitel.

A hiteligénylés a vásárlás folyamatát sem lassítja, hisz nem kell hosszadalmas, bürokratikus köröket futnunk ahhoz, hogy pénzügyi segítséget kapjunk. A hitelkérelem és a hitelbírálat is helyben zajlik, gyorsan és egyszerűen intézhető. A kiválasztott hitelösszeg és futamidő tisztázása után kiderül, kaphatunk-e anyagi segítséget.

Kiszámíthatóság minden szinten

Áruhitel igénylése esetén a havi törlesztőrészletek kiszámíthatóak, a hitel felvételéhez bizonyos esetekben önerőre lehet szükség. A kölcsönt felvevő nem a hitelösszeget, hanem a vásárolt terméket kapja kézhez.

Házi irodánk berendezése tehát akár még ma lehetséges, csak látogassunk el a legközelebbi Auchan áruházba és válogassunk a bőséges árukészletből. Fizetni pedig ráérünk később is, az áruház ebben is a segítségünkre lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.