Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2012. Július 20. 09:59, péntek | Belföld
Forrás: MTI

Augusztusra halasztják az agárdi Neoton koncertet

Augusztusra halasztják az agárdi Neoton koncertet

A várható csapadékos, szeles és hűvös idő miatt nem tartják meg szombaton a Neoton együttes és Keresztes Ildikó koncertjét az agárdi Pop strandon.

Turbók János, a strand főrendezője közölte az MTI-vel, hogy a fellépésre augusztus 24-én kerül sor. Tájékoztatása szerint ha az idő nem lesz nagyon szeles és csapadékos, a hét végén megtartják a belépőjegy nélküli Dance Beach Partyt.
Július utolsó szombatján Demjén Ferenc koncertjére várják a közönséget. Augusztusban az Irigy Hónaljmirigy és Janicsák Veca, a Mobilmánia, az Ergo és a Tankcsapda ad koncertet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.