Városlista
2022. szeptember 29, csütörtök - Mihály

Hírek

2020. Július 20. 11:29, hétfő | Helyi
Forrás: MTI

Ausztria: újra kötelező lesz a maszk viselése

Ausztria: újra kötelező lesz a maszk viselése

Újra kötelezővé teszik a szájmaszkot Ausztriában a járvány újbóli erősödése miatt – nyilatkozta Sebastian Kurz osztrák kancellár vasárnap az Österreich nevű helyi lapnak.

A új fertőzöttek számának növekedése és az ismételten kialakuló újabb és újabb gócpontok indokolják a szájmaszk ismételt kötelezővé tételét a osztrák kancellár szerint. Az óvintézkedésekkel kapcsolatos részletekről várhatóan ma döntenek.

Kurz szerint minél hamarabb el kell indítani a koronavírus-jelző rendszert is, aminek a kidolgozását a közelmúltban kezdte meg az osztrák egészségügyi minisztérium – írja az MTI.

Címkék: koronaví, szájmaszk

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 21. 20:41, szerda | Helyi

Kerítésnek ütközött egy autó Balatonfüreden, a sofőr életét vesztette

A sofőr menet közben rosszul lett, emiatt következett be a szerencsétlenség.

2022. Augusztus 26. 08:58, péntek | Helyi

Rengeteg gránátot találtak Szombathelyen

Összesen 155 darab 82 milliméteres második világháborús szovjet aknavetőgránát került elő Szombathelyen - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezrede csütörtökön a Facebook-oldalán.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 17. 14:03, vasárnap | Helyi

Szabadstrand nyílt Tiszabábolnán

A vízi turizmusnak, az ökoturizmusnak óriási a szerepe a dél-borsodi, tiszai települések életében, ezért is jelentős lépés, hogy Tiszabábolnán szabadstrandot nyitottak