Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. Október 20. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP

Bálint Gyuri bácsi jobban van, de még mindig orvoshoz jár

Bálint Gyuri bácsi jobban van, de még mindig orvoshoz jár

Bálint gazdát nyolc hónappal ezelőtt gázolták el - még mindig jár kontrollvizsgálatra.

Még februárban érte súlyos baleset a kilencvenegy éves Bálint Györgyöt, akit a közszolgálati televízió Ablak című műsorából sokan ismernek és szeretnek. Az RTL Klub Reggeli magazinjában a műsorvezetők arra voltak kíváncsik, hogy van mostanában Bálint gazda?

Gyuri bácsi elmondta, hogy rendszeresen kontrollálják a kórházban az egészségi állapotát. Hangsúlyozta, hogy ő az objektív dolgokat szereti, de a betegség megtanította arra, hogy a szubjektív dolgok is objektív következményekkel járhatnak, hiszen nemcsak az orvosok segítik a gyógyulásban, hanem az emberek is.

Az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon már balesete után azonnal megjelentek az első kommentek, a rajongók aggódásukat fejezték ki és gyors gyógyulást kívántak az ország kertészének. A stúdióba elhozta és bemutatta azokat a rajzokat is, amiket gyerekektől kapott.

Arra a kérdésre, hogy mivel telnek napjai, Bálint gazda elmondta, hogy vannak folyamatosan kötelező feladatai, rendszeresen publikál különböző újságokba, van egy "csúcsmunkája" is, egy kalendárium gerincét éppen most csinálja és régóta részt vesz a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által indított "Befogadó Falu"- programban, rendszeresen tart kertészkedési tanfolyamokat. Gyuri bácsi azt is elmondta, bárhol jár, mindig odamennek hozzá az emberek, ki egy nagy diót mutat neki, ki más termést, hogy az ő tanácsai alapján ültettek, palántáztak és büszkék arra, amit megtermeltek.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.