Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Július 31. 14:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Belesérült a csábításba a Született feleség

Belesérült a csábításba a Született feleség

Eva Longoria kénytelen volt elmélyülni a rúdtánc művészetében, ami áldozatokkal járt, így orvosi segítségre szorult.

 Gyakorlatilag akkor is szexis Eva Longoria, ha csak levegőt vesz. A Született feleségekben azonban ez már nem elég, és ezért még erotikusabbra kellett vennie a figurát. A széria most forgatott részeiben Gabrielle Solis rúdtáncosnak áll, ami miatt Evának is el kellett sajátítania eme népszerű művészeti ágat. Ez pedig fizikailag megterhelte egy kicsit. Illetve beszerzett pár horzsolást, és égési sérülést, amit a rúd okozott. Sőt, egyszer arccal is elkaphatta a segédeszközét, mivel az ajka szintén feldagadt. Így a stáb orvosa kénytelen volt jó ideig borogatni, hogy elmulassza a színésznő fájdalmait. De Longoria szerint minden egyes sérülést megért a gyakorlat sor, mert nagyon jól sikerült a jelenet, és tudását otthon is tudja kamatoztatni, amit Eduardo Cruz biztos nagy lelkesedéssel fogad majd.

Címkék: eva longoria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára