Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Május 17. 14:21, csütörtök | Sport
Forrás: Felix Promotion Kft.

Berki a hatodikra hajt

Berki a hatodikra hajt

Berki Krisztián számára nincs pihenő. Napi két edzés, szombaton utazás, folytatódnak a tréningek (napi kettő) – immár Montpellier-ben, a férfi tornász Európa-bajnokság helyszínén, ahol csütörtökön kerül sor a lólengésre

A Felix Promotion menedzserirodával együttműködő sportoló azt mondja, a torna abból a szempontból is szerencsés sportág, hogy itt nem gond, ha néhány hónapon belül többször is csúcsformát kell mutatnia az embernek, mert ha egyszer alaposan felkészül (és ő megtette), akkor jó ideig tudja tartani a szintet.

Nem készül semmi extrára, „csak” arra, hogy kétszer jól bemutassa a gyakorlatát (először a selejtezőben, utána a döntőben) – s ha ez megvan, nagy baj már nem szokott történni.

„Az utóbbi napokban sem volt megállás, de ez így normális, hiszen jövő hét csütörtökön mindannyiunk számára az Európa-bajnoki cím lesz a tét – mondta Berki Krisztián. – Címvédőként érkezem meg Montpellier-be, ami nagyon jó érzés, jó lenne bezsebelni a hatodik Európa-bajnoki címemet is. Persze, engem is érhet meglepetés, hiszen nemcsak én készülök maximális erőbedobással, hanem az ellenfeleim is, úgyhogy egyszerűen csak szeretném jól bemutatni az új gyakorlatomat, amely a Thomas-orsóval bővült, így 6.7-ről 6.9-re nőtt az erőssége.”

Felix promotion Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok