Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2012. Augusztus 24. 14:49, péntek | Külföld
Forrás: Sárközy Júlia az MTI tudósítója jelenti

Berlusconi depressziós, visszatér a politikába és a szeretője gyereket vár tőle

Berlusconi depressziós, visszatér a politikába és a szeretője gyereket vár tőle

Berlusconi a gyermekem apja - jelentette be Sabina Began színésznő az Il Fatto Quotidiano olasz napilap pénteki számában, amelynek a volt kormányfő depressziójáról és politika terveiről is beszámolt.

"Csodálatos, rendkívüli, superman" - jellemezte Silvio Berlusconit a bosnyák-német származású, 38 éves Sabina Began, aki a nyár elején még titkolta, most viszont nyilvánosságra hozta, hogy hamarosan világra jövő gyermeke apja a négyszeres volt olasz kormányfő. "Lefeküdtem vele" - mondta a Méhkirálynő művésznevű Began.
A magát színésznőnek valló, de Olaszországban elsősorban escort-hölgyként ismert Began Berlusconi válása után jelent meg a nyilvánosság előtt. Interjúkban hangoztatta, hogy Berlusconi szeretője volt, majd 2008-2009-ben ő toborozta a lányokat a miniszterelnök szardíniai villájában és római palotájában rendezett partikra.
Began az Il Fatto Quotidianónak elmondta, hogy a szeptemberben 76 éves Berlusconi ledobta felesleges kilóit és kiváló formában van, közérzete azonban nem optimális. "Nagyon depressziós" - fogalmazott Began, aki szerint Berlusconi vérét az őt körülvevő és kizsákmányoló "nőcskék" szívják.
"Egy bizonyos korban nem esik jól, ha az egész világot telekürtölik viselt dolgaiddal" - mondta Began hangsúlyozva, hogy Berlusconi kész a politikai visszatérésre.
"Szuperdepressziósnak" nevezte Berlusconit szintén az Il Fatto Quotidiano oldalain Vittorio Feltri, az Il Giornale napilap volt főszerkesztője is. Feltri azt mondta, Berlusconit 25-30 másodperces dührohamok szállják meg. Ennek ellenére esze ágában sincs utódot találni, ismét ő akar lenni a jobbközép miniszterelnökjelöltje. Már megvan az új párt neve is: Grande Italia (Nagy Olaszország) lesz - jelentette ki Feltri.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 07:00, szombat | Külföld

Az Egyesült Államok újabb 400 millió dollár értékű hadifelszerelést küld Ukrajnába az orosz offenzíva elleni védekezéshez

Az Egyesült Államok 400 millió dollár (mintegy 170 milliárd forint) értékű újabb fegyverszállítmányt és katonai felszerelést küld az ukrán hadsereg számára, közvetlenül a hadszíntérre.

2024. Május 09. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán elnök: Ukrajna érdekelt a jószomszédi kapcsolatokban Magyarországgal

Ukrajna érdekelt a jószomszédi kapcsolatokban Magyarországgal, és a kétoldalú együttműködés fejlesztésében a kereskedelem, az energia és a logisztika területén

2024. Május 08. 10:18, szerda | Külföld

A lengyel határőrség feltartóztatott egy szökött orosz katonát

Egy, a fehérorosz határon át illegálisan Lengyelországba belépő orosz katonát tartóztatott fel a lengyel határőrség.

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni