Városlista
2024. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2011. Október 17. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Beyoncé tüntet a hasával

Beyoncé tüntet a hasával

Egy hete a fél világ azt találgatja, vajon az amerikai énekesnő tényleg terhes-e, vagy csak párnákat tömköd a ruhája alá, miközben béranya hordja ki a gyerekét?

Az egész egy ausztrál tévés szerepléssel kezdődött, amikor Beyoncé terhes pocakja furcsán behorpadt a testhezálló ruhában, miközben leült. Persze rögtön megindultak a találgatások: lehet, hogy nem is vár gyereket, csak kitömte a hasát? A rosszmájú kételkedők magyarázattal is gyorsan előálltak: a 30 éves énekesnő bizonyára félti az alakját és aggódik a terhességi csíkok miatt, ezért játssza el, hogy terhes, miközben béranya hordja ki a gyerekét.

Beyoncé a szóvivőjén keresztül kérte ki magának a feltételezéseket, ostobának és nevetségesnek titulálva az efféle találgatásokat. Az eset óta pedig igyekszik mindig olyan ruhákat hordani, amelyekben jól látszik gömbölyödő pocakja.

Persze az új képek sem nyugtatták meg a gonoszkodó kritikusokat. Ezúttal fertelmesen magas sarkú cipője került a csipkelődések középpontjába. Az amerikai lapok azt feszegették, hogyan húzhat ilyen ingatag lábbelit egy várandós nő? Hát nem fél attól, hogy elesik, és veszélyezteti a kicsit?

Érdekes, hogy az viszont egyik magazin készítőinek sem jut eszébe, mennyi stressznek tesznek ki az örökös kritizálással egy kismamát, akinek leginkább nyugalomra lenne szüksége.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 15. 11:02, szombat | Bulvár

Egyszülős Központ: 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül a gyerekeit

Az utóbbi évtizedben jelentősen nőtt az egyedülálló apák száma Magyarországon: a felmérések szerint 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül gyerekeit - közölte az Egyszülős Központ szombaton az MTI-vel.

2024. Június 08. 09:17, szombat | Bulvár

Virrasztás Tompos Kátya emlékére Budapesten

2024. Június 01. 08:15, szombat | Bulvár

Cápa a Balatonban? Egy Tiktot videó keltett riadalmat, volt, aki a nyaralását is lemondta

Az elmúlt napokban hatalmas port kavart egy videó, amelyen állítólag egy cápa hátuszonya látható a Balaton vizében – írja a sonline.hu.

2024. Május 30. 06:00, csütörtök | Bulvár

Helikopter-emlékművet avattak Veszprém mellett