Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Május 10. 07:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Kiskegyed

Bochkor Gábor családostul költözik Németországba

Bochkor Gábor családostul költözik Németországba

Bochkor Gábornak irigylésre méltó gyermekkora volt Németországban. Édesapja újságíró volt, akit Bonnba szólított a munkája.

A népszerű rádiós nehezen élte meg, amikor hazaköltöztek a nyolcvanas évek elején, ezért érettségi után a berlini Humboldt Egyetemre jelentkezett. Kislányának is hasonló jövőt tervez.

- Szeretném a kislányomnak, Nórinak is megadni mindazt, ami nekem jutott. Rendkívül vagány kiscsaj, neki is nagyon jót tenne, ha néhány évet ott tölthetne, nyelvet tanulhatna és megismerhetne egy másik kultúrát. Szeretném ezt biztosítani neki, ezért úgy gondolom, ha tini lesz, néhány évet újra kinn fogunk élni Németországban - árulta el a Kiskegyednek Bochkor Gábor, aki hamarosan az első lépéseket is megteszi az ügy érdekében. Párjával, Várkonyi Andreával elhatározták, hogy Nórit két tannyelvű iskolába íratják majd be.

Kiskegyed / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.