Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Szeptember 18. 14:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Bódi Sylvi interneten keres pasit

Bódi Sylvi interneten keres pasit

Nem mindennapi lehetőséget kínál Bódi Sylvi néhány férfi számára. A fekete szépség ugyanis elhatározta, 2012-es naptárában egy-két különleges fotó erejéig kisportolt testű pasikkal pózol.

"Álomszép hasizommal rendelkezik vagy méretes bicepsze a legmegnyerőbb testrésze? Esetleg csábító pillantásával hódít, vagy feszes hátsójával arat sikereket a női nem körében? Legyen szőke, barna, fekete, göndör vagy kopasz, most jelentkezzen Bódi Sylvi honlapján!"

A csinos modell ezekkel a paraméterekkel keres weboldalán és facebookos fan club oldalán négy-öt dögös férfiszereplőt jövő évi naptárához, amelynek fotózása még most ősszel esedékes. Sylvi elképzelései szerint a tizenkét hónap egy-két fotóján gyönyörűen kidolgozott izmokkal rendelkező férfiakkal pózolna, akik hol kezükkel, hol lábukkal takarnák el a modell intim testrészeit. Így az új naptár talán az előzőeket is felülmúlóan szexi, pikáns és kacér lesz.

"Nincs is szebb látvány a gyönyörűen kidolgozott férfitestnél! Bárki jelentkezhet a weboldalamon, illetve a legnagyobb közösségi portálon található hivatalos rajongói oldalamon, aki érez magában motivációt a szereplésre és legalább olyan csodálatosan tónusos-izmos teste van, mint a 300 című filmben a spártai harcosoknak" - részletezte nevetve Sylvi, aki az őszi sikamlós fotózás szervezése mellett lázasan dolgozik a Sugarbird új kollekcióján is. "Szerintem nagyon látványos fotók lesznek, hiszen szép testekkel, pontosabban testeken pózolok majd. Várom a minél gyönyörűbben kidolgozott izomzattal rendelkező, sportos testalkatú pasik jelentkezését! Nagyon örülnék például, ha afroamerikai vagy akár latin-amerikai származású férfiak is küldenének majd nekem magukról fotókat" - tette hozzá mosolyogva a modell.

További információk: Bódi Sylvi Fan Club (hivatalos) - https://www.facebook.com/bodisylvi és www.bodisylvi.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára