Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2011. December 19. 14:03, hétfő | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Csak a gázolaj ára csökken szerdától

Csak a gázolaj ára csökken szerdától

Csökkenti bruttó 4 forinttal a gázolaj árát szerdán a Mol, a benzin ára nem változik. A gázolaj átlagára így 420 forintra csökken, a 95-ös benziné pedig 395-397 forint marad.

Közben tovább csökkent a kőolaj ára a szabadpiacon, Kim Dzsongil halálhírére, miután a befektetők az instabilitásoktól tartva eladták nyersanyag-eszközeiket. A befektetők aggodalommal várják az európai pénzügyminiszterek mai találkozóját, ahol várhatóan kitűznek egy határidőt a további segélyek bevonására és az új költségvetési szabályok meghozatalára. Eközben Szaúd-Arábia múlt héten átvitte szándékát az OPEC többi tagján, miszerint megállapítanak egy új kibocsátási plafont, ezzel konszolidálva a líbiai és iraki egyre növekvő termelést. Az olajexportáló országok szervezete napi kibocsátási rátáját 30 millió hordóra állította, ezzel közelebb hozva azt a valódi kínálati szinthez.


OrientPress Hírügynökség

Címkék: benzin, gázolaj, mol

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 03. 08:59, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 9. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Március 03. 08:55, vasárnap | Belföld

Szentkirályi Alexandra: a kormány jelentősen növelte az egészségügyi kiadásokat

A kormány kiemelt célja, hogy a magyar emberek jó egészségügyi ellátást, az egészségügyi dolgozók pedig még nagyobb megbecsülést kapjanak, ezért az egészségügyre fordított kiadások összegét jelentősen növelte

2024. Március 02. 12:00, szombat | Belföld

Orbán Viktor a kongói elnökkel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Félix Antoine Tshisekedivel, a Kongói Demokratikus Köztársaság elnökével folytatott tárgyalásokat a törökországi Antalyában

2024. Március 02. 12:00, szombat | Belföld

Meteorológia: melegrekordokkal indult a március is

Melegrekordokkal indult a március is: megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján szombaton.