Városlista
2024. június 11, kedd - Barnabás

Hírek

2013. Február 28. 13:37, csütörtök | Bulvár
Forrás: MTI

Csalás volt a kecskét mentő malac hőstette

Csalás volt a kecskét mentő malac hőstette

Csalás az a videó, amelyen egy malac egy fuldokló kecskegidát segít ki egy tavacskából az Egyesült Államokban. A felvétel tavaly ősz elején került fel a világhálóra, és azóta hétmillióan voltak rá kíváncsiak.

A képeken a gida keservesen mekeg, pánikba esik és többször a víz alá merül, mire a malac beleveti magát a vízbe, a kecskéhez úszik, majd határozott mozdulatokkal a partra tereli, amely még két méterre sincs a gida fuldoklásának helyétől.
A Comedy Central nevű tévécsatorna közölte: két dologgal csalt, egyrészt a disznó nem ösztönösen és önszántából cselekedett, mivel hivatásos "állatszínész", másrészt a malacnak nem kellett úsznia, mert a stáb műanyagjárdát épített neki a víz alatt - adta hírül a brit Metro újság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 08. 09:17, szombat | Bulvár

Virrasztás Tompos Kátya emlékére Budapesten

2024. Június 01. 08:15, szombat | Bulvár

Cápa a Balatonban? Egy Tiktot videó keltett riadalmat, volt, aki a nyaralását is lemondta

Az elmúlt napokban hatalmas port kavart egy videó, amelyen állítólag egy cápa hátuszonya látható a Balaton vizében – írja a sonline.hu.

2024. Május 30. 06:00, csütörtök | Bulvár

Helikopter-emlékművet avattak Veszprém mellett

2024. Május 28. 14:03, kedd | Bulvár

Mészáros Lőrinc betegszállító kisbuszt adományozott a bicskei szociális intézménynek

Mészáros Lőrinc - magánemberként - speciális betegszállító kisbuszt adományozott kedden a bicskei Egyesített Családsegítő és Gondozási Központ - Kapcsolat Központnak.