Városlista
2023. március 25, szombat - Irén, Írisz, Lúcia

Hírek

2022. Február 21. 14:00, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Cuki kiskutyát mentett meg egy rendőr

Cuki kiskutyát mentett meg egy rendőr

A rendőrjárőr nem ment el a kiskutya mellett, aki az út szélén, egy zsák mellett ülve várta jobb sorsát.

A Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársa február 19-én 10 óra körül Tiszalúc és Taktaharkány közötti útvonalon látott el szolgálatot, amikor az út szélén egy kiskutyára lett figyelmes. A rendőr miután megállt látta, hogy az állat egy úgynevezett terményes zsák mellett ül. A járőr közeledését rendkívül barátságosan fogadó kutya, szinte azonnal be akart szállni az autóba. A nyakörves kiskutya ápoltnak, és egészségesnek tűnt, így a rendőr felvette a kapcsolatot egy helyi álltvédő szervezettel, majd oda szállította a megmentett zsemleszínűt – közölte a rendőrség.Az állatvédő alapítvány telephelyén chip hiányában nem lehetett megállapítani az eb gazdáját, így a szervezet új gazdát keres, a vélhetően sorsára hagyott négylábúnak.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 25. 10:27, szombat | Belföld

Orbán Viktor Szerbiába utazik

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton munkalátogatást tesz Belgrádban, ahol Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnökkel tárgyal - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

2023. Március 25. 10:25, szombat | Belföld

OMSZ: egyre több orvos csatlakozik az új ügyeleti rendszerhez

Április 1-jén Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében is elindul az új, egységes alapellátási ügyeleti rendszer, az ügyelethez a háziorvosok és a házi gyermekorvosok ott is egyre nagyobb számban csatlakoznak.

2023. Március 25. 07:41, szombat | Belföld

Már lehet jelentkezni a nyári balatoni Erzsébet-táborokba

Már jelentkezhetnek az iskolák a nyári balatoni Erzsébet-táborokba - jelentette be a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára a közösségi oldalán pénteken.

2023. Március 25. 07:40, szombat | Belföld

Orbán Viktor: megvédjük a gazdákat az ukrán gabonadömping káros hatásaitól

Megvédjük a gazdákat az ukrán gabonadömping káros hatásaitól - jelentette be a miniszterelnök közösségi oldalán pénteken.