Városlista
2023. június 10, szombat - Margit

Hírek

2023. Március 01. 13:29, szerda | Belföld
Forrás: Police.hu

Eltévedt a sötét erdőben az idős férfi, a rendőrök megtalálták

Eltévedt a sötét erdőben az idős férfi, a rendőrök megtalálták

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2023. február 28-án este arról, hogy 77 éves édesapja – aki időben és térben nehezen tájékozódik -, elindult a balatonfüredi otthonából és jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik.

A bejelentést követően az egyenruhások azonnal elkezdték az eltűnt személy felkutatását. Nem sokkal később a Balatonfüreden található Tamás-hegyi kilátó közelében, egy lejtős erdei területen megtalálták a férfit.

A bajba jutott elmondta, hogy jól van, csak eltévedt a sötétben és nem talált haza. Arcának bal oldalán, illetve a jobb sípcsontján hámsérülése keletkezett egy eséstől. A rendőrök a férfit ezután kivezették az erdőből és biztonságos helyre kísérték, ahol az időközben kiérkező mentősök a sérüléseit ellátták, majd további vizsgálatok céljából kórházba szállították.

Címkék: rendőrségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 10. 08:38, szombat | Belföld

Elérte a Balaton vízállása a szabályozási szintet

A Balaton átlagos vízállása 5 centimétert emelkedett az elmúlt 4 nap alatt, péntekre elérte a 120 centiméteres szabályozási szintet a vizugy.hu adatai szerint.

2023. Június 10. 08:35, szombat | Belföld

Orbán Viktor fát ültetett Türkmenisztánban

Szükségünk van arra, hogy Közép-Ázsiából energia érkezzen Európába, és ehhez új forrásokra, új útvonalakra, új infrastruktúrára van szükség - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Türkmenisztánban.

2023. Június 09. 13:31, péntek | Belföld

Agrárminiszter: Már most látszanak a pozitív hatásai a kötelező bolti akcióknak

Bár csak rövid ideje van hatályban, hiszen június 1-jén vezették be, már most látszanak a nagyon pozitív eredményei a kötelező bolti akcióknak - mondta az agrárminiszter pénteken a kormány Facebook-oldalán megosztott videóban.