Városlista
2024. június 13, csütörtök - Antal, Anett

Hírek

2012. Október 08. 16:05, hétfő | Helyi

Emlékdiplomákat adtak át Sopronban a városházán

Emlékdiplomákat adtak át Sopronban a városházán

Emlékdiplomákat nyújtottak át hétfőn a soproni városházán azoknak a pedagógusoknak, akik sok évtizede kapták kézhez oklevelüket.

Az ünnepségen Abdai Géza alpolgármester, valamint a Nyugat-magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kar képviseletében dr. Katona György dékán, a NYME Apáczai Csere János Kar (Győr) képviseletében dr. Szabó Péter oktatási dékánhelyettes köszöntötte az óvónőket, tanítókat.

A kitüntetett óvónők: Élő Józsefné – gyémántdiploma (60 év) Endréné – gyémántdiploma (60 év).

Tanítók:Somogyi Edit tanítónő – rubindiploma (70 év); Nagy Ferencné tanítónő – vasdiploma (65 év), Németh Gézáné tanítónő – vasdiploma, Ruisz Jenőné tanítónő – vasdiploma, dr. Somlai Andrásné tanítónő – vasdiploma, Taschner Frigyes tanító úr – gyémántdiploma (60 év), Karakai Győző tanító úr – aranydiploma (50 év).

-tudósított a Kisalföld.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 06. 13:50, csütörtök | Helyi

Maradjon lendületben Sopron!

Megépült az M85, megújult a Lőver uszoda, a Lenck-villa, a piac, számos bölcsőde, óvoda és iskola. És még megannyi fejlesztés valósult meg Sopronban, és remélhetőleg ez a munka tovább folytatódik a jövőben is.

2024. Május 30. 13:46, csütörtök | Helyi

Közösen sikerült Sopront még zöldebbé tenni

A folyamatos fejlesztések nem csak felújított utakat és épületeket jelent, városunk zöldterületei is állandóan szépülnek és bővülnek. Az utóbbi időben átadásra került megannyi park és tér, illetve séta- és kerékpárút.

2024. Május 27. 15:26, hétfő | Helyi

A gyermek a jövő

A soproni városvezetés egyik legfontosabb célja, hogy a soproni gyermekek a lehető legjobb körülményeket között nevelkedjenek. Ezért az elmúlt években új bölcsődék épültek, valamint óvodák és iskolák újultak meg.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.