Városlista
2023. október 1, vasárnap - Malvin

Hírek

2012. Október 08. 16:05, hétfő | Helyi

Emlékdiplomákat adtak át Sopronban a városházán

Emlékdiplomákat adtak át Sopronban a városházán

Emlékdiplomákat nyújtottak át hétfőn a soproni városházán azoknak a pedagógusoknak, akik sok évtizede kapták kézhez oklevelüket.

Az ünnepségen Abdai Géza alpolgármester, valamint a Nyugat-magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kar képviseletében dr. Katona György dékán, a NYME Apáczai Csere János Kar (Győr) képviseletében dr. Szabó Péter oktatási dékánhelyettes köszöntötte az óvónőket, tanítókat.

A kitüntetett óvónők: Élő Józsefné – gyémántdiploma (60 év) Endréné – gyémántdiploma (60 év).

Tanítók:Somogyi Edit tanítónő – rubindiploma (70 év); Nagy Ferencné tanítónő – vasdiploma (65 év), Németh Gézáné tanítónő – vasdiploma, Ruisz Jenőné tanítónő – vasdiploma, dr. Somlai Andrásné tanítónő – vasdiploma, Taschner Frigyes tanító úr – gyémántdiploma (60 év), Karakai Győző tanító úr – aranydiploma (50 év).

-tudósított a Kisalföld.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 23. 14:52, szombat | Helyi

Parlamentbe látogatott az IPA soproni szervezete

Sopronból érkeztek látogatók az Országházba Mészáros Mária az IPA GYMS elnöke és kollégái látogattak pénteken a Parlamentbe, ahol közösen körbejárták és megnézték az épületet.

2023. Szeptember 23. 12:59, szombat | Helyi

Tökfesztivál \"tök nélkül\"

🥾 KIRÁNDULÁS🥾 IGAZI MESEVILÁG, AZ ŐRSÉG? Vagy mégsem ? Sajnálatos, hogy az ország egyik leghíresebb fesztiválján nincs a névadó TERMÉK a - TÖK! Barátokkal érkezve szomorún tapsztaltuk, hogy nincs TöK

2023. Szeptember 13. 10:31, szerda | Helyi

Kuszkusz - Támogatja a fogyást, tele van fehérjével

Hogyan segíti a kuszkusz a fogyást? Gazdag rostjai képesek a vércukorszintet optimalizálni, segítik a teltségérzet elérését.Mivel a rost gyorsan mozgatja a táplálékot a bélrendszerben, segíthet megelőzni a székrekedést.

2023. Szeptember 07. 10:45, csütörtök | Helyi

Toborzást tart a Soproni Tűzoltóság

Ha hívtok, megyünk, ha hívunk, gyere! – ezzel a mottóval szervez toborzást a Soproni Katasztrófavédelmi Kirendeltség. A tűzoltóság mindazok jelentkezését várja, akik elhivatottságot éreznek a szakma iránt