Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2015. Szeptember 21. 13:54, hétfő | Helyi

Európai Autómentes Nap Sopronban - reggeli a Deák téren, akció a vonatokon!

Európai Autómentes Nap Sopronban - reggeli a Deák téren, akció a vonatokon!

Sopronban is több program és akció várja az autómentes naphoz csatlakozókat!

Bringázz Sopron!

Reggelivel várja a biciklivel haladókat már 5:30-tól a Deák téren a Bringázz Sopron egyesület. A Central Café előtt található ponton forró italok, üdítők, gyümölcs, lekváros, mézes és vajas kenyér, palacsinta, 600 darab (!) Cserpes rudi, medvehagymapogácsa valamit a Soprofornó csapata általegészséges finom harapnivalók várnak a bendőkre.

GYSEV - MÁV




A GYSEV Zrt. magyarországi vonalhálózatán és a MÁV-START Zrt. teljes szolgáltatási területén az Európai Autómentes napon díjmentes utazási lehetőséget biztosít bármely viszonylatban a forgalmi engedéllyel rendelkező utasai részére.

A kedvezményt igénybe veheti a gépjármű tulajdonosa vagy üzemben tartója. Nem természetes személy részére kiállított forgalmi engedéllyel az utazási kedvezmény nem vehető igénybe.

(A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsi osztályon vehető igénybe.
1. kocsi osztály igénybevétele esetén a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat, feláras vonat igénybevétele esetén a pót- és helyjegy, pótjegy, helyjegy, gyorsvonati pótjegy díját meg kell fizetni.

Forgalmi engedély hiányában vagy a nem saját névre szóló forgalmi engedéllyel utazónak az ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú menetjegyet és a GYSEV Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezetében előírt pótdíjat számítja fel.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 17:43, hétfő | Helyi

Dr. Farkas Ciprián: pénteken már a megújult piacon vásárolhatnak a soproniak

A soproniak által régóta várt fejlesztésnek köszönhetően minőségi környezet várja a vásárlókat és az árusokat a megújult vásárcsarnokban, ami pénteken nyitja meg kapuit.

2024. Május 10. 19:28, péntek | Helyi

Megnyílt az Üvegeseszter 25 kiállítás Sopronban

Az Üvegeseszter 25 című kiállításon az üvegfestészet és az ólomüvegezés művészetébe nyerhetnek betekintést az érdeklődők a SopronFest keretein belül.

2024. Május 06. 18:43, hétfő | Helyi

Elkészült az M85 gyorsforgalmi úthoz kapcsolódó Sopron Ény-i elkerülő út

Befejeződött az M85 gyorsforgalmi úthoz kapcsolódó Sopron Ény-i elkerülő út építése. Az új szakaszt és a kapcsolódó létesítményeket átadták a forgalomnak.

2024. Május 02. 09:59, csütörtök | Helyi

Sopron az egyik legnépszerűbb úti cél

Beindult a hazai turizmus, melynek idén legkeresetteb helyei Sopron, Gyula és Debrecen.