Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Április 24. 15:51, kedd | PR

Facebook hirdetés tippek

Facebook hirdetés tippek

Amennyiben vállalkozásod már rendelkezik saját Facebook oldallal, itt az ideje, hogy hirdetések is készüljenek hozzá, hogy a megfelelő embereket elérd vele, ezáltal növeld a forgalmat.

Nézzünk néhány tippet a Facebook hirdetésekkel kapcsolatban. Lehetőséged van a Hirdetéskezelőben új kampányok létrehozására, de ehhez először a marketingcélokat kell megadnod, amelyek a következők lehetnek:


• Ismertség: Márkaismertség/Elérés
• Megfontolás: Forgalom/Aktivitás/Alkalmazástelepítések/Videómegtekintések/Érdeklődőkeresés/Üzenetek
• Konverzió: Konverziók/Termékkatalógus alapján történő értékesítés/Boltfelkeresések

Azt a tevékenységet jelenti a hirdetés célja, amire a hirdetéseid megtekintőit szeretnéd ösztönözni. Ha Ismertség alkategóriából választasz, akkor azt a célt tűzöd ki ezáltal, hogy a márkádat ismerjék meg, felkeltsd az érdeklődést a termék vagy szolgáltatásod iránt. Arra szolgálnak a megfontolás kategóriái, hogy a látogató egy lépéssel közelebb kerüljön az ügyféllé váláshoz, azaz megfontolja, hogy kapcsolatba lépjen a céggel és adott esetben erről tájékozódik. Ez lehet egy videó megtekintése, vagy weboldal meglátogatása. A Konverzióba olyan célok tartoznak bele, amelyek a látogatót arra ösztönzik, hogy ne csak ismerje és érdeklődjön a cég iránt, de vásárlásra is buzdítja.


A Facebook automatikusan a kiválasztott célhoz fogja optimalizálni a hirdetés további funkcióit. A Facebook átirányít a Hirdetéssorozat létrehozása felületre a Folytatás gomb után. A kampányon belül hirdetéssorozatot készíthetünk, amibe több önálló hirdetés is tartozhat. Több fontos adatot kell megadni ezen a szinten, mint például a költségkeret és az elérni kívánt célközönség. A célközönségnél helyet, országot, várost adhatunk meg a gombostű lerakásával, de életkort, nemet és nyelvet is megadhatunk. A Részletes Célzással demográfiai adatok, érdeklődés és magatartások alapján le tudjuk szűkíteni a kívánt célcsoportot. A Célközönség oszlop segít, hogy mennyire konkrét vagy széles az a célcsoport és a Facebook számításai alapján mennyi felhasználó tartozik ide.


Lehetőség van a költségkeretnél napi és teljes élettartamra vonatkozó összeg megadására is a Facebook hirdetéseid kapcsán, amíg a hirdetésed aktív. Az ütemezésnél azt az időt állíthatod be, ameddig szeretnéd, hogy a hirdetésed megjelenjen.
Ha úgy érzed, hogy az itt leírtak túl bonyolultak és túl sok időt vennének igénybe részedről, ennek ellenére mégis szeretnél hirdetni, arra is van megoldás. Fordulj bizalommal a White Elephant Media csapatához, akik szakértőként örömmel elvégzik helyetted ezt a macerás feladatot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat