Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. November 29. 13:56, csütörtök | PR

Felnőtt, 18+ karikás társasjátékok

Felnőtt, 18+ karikás társasjátékok

Mint minden, úgy a szexuális élet is egy idő után megszokottá, egyhangúvá válhat. De nem kell ennek így lennie, amennyiben hajlandóak vagyunk tenni érte.

Erre születtek a felnőtt társasjátékok, amik közül az intimebbeket párral, a viccesebbeket baráti társasággal is lehet játszani.

A félreértések elkerülése végett leszögezzük, hogy nem olyan jellegű társasjátékra gondoltunk, ami során be kellene venni egy harmadik személyt. Nem, arra a swinger klubok valók, vagy ha megegyeztek, akkor jöhet az édes hármas. Mi egy ennél jóval ártatlanabb, a hagyományos értelemben vett társasjátékra gondoltunk.
Amennyiben a baráti kör vevő egy kis pajzán nevetgélésre, akkor mindenképp érdemes kipróbálni a Hátsó gondolatok című társast. Ebben olyan kérdésekre kell válaszolni, aminek a megfejtése jócskán kétértelmű, és vicces - lenne - ha nem egy egyszerű és hétköznapi dolog lenne a megfejtés. Éppen ezért kellően pikáns és a végén pirongató játék, hiszen hiába utalnak a nyomok egy tökéletesen pajzán megfejtésre, a válasz mégis egy egyszerű és ártatlan fogalom.

A Páros játszma- ismerkedj okosan is egy jópofa játék, ha baráti társasággal dobnánk fel az estét. Ebben a párok versenyeznek és az nyer, akik jobban ismerik egymást. Érdekes játék, mert, ha mindent tudunk egymásról, akkor egyenes az út a célig. Ellenben, ha nem, akkor remek alkalom arra, hogy jobban megismerjük egymást, hátha fény derül olyan dolgokra, amikre csak később jutott volna lehetőség.

Társasjáték pároknak

Az első és roppant izgalmas társas a sorban az Érzékek birodalma, aminek során az érzéki kuponok begyűjtése a cél, majd később, ha a játék abba a fázisba ért, beválthassuk őket a partnerünknél. Ha nem lenne elég az erotikus kívánságok teljesítése, akkor még jobban feldobhatja a hangulatot a mellékelt masszázsolaj, valamint a kis rúdvibrátor egyaránt. Garantáltan érzéki játékban lesz részünk!

Végül pedig jó ötlet lehet a Hancúr párbaj társasjáték, ami amellett, hogy rendkívül sok izgis szexuális lehetőséget tartogat, fontos, hogy hideg fejjel gondolkodjunk, mert, ha valamelyikünket előbb ragadják el a vágyai, mint a partnert, akkor elveszt(ett)ünk. Ebben az esetben a feladatok végrehajtásának az alanya a párunk, akin a meghatározott érzéki dolgokat kell megcsinálnunk.

Eddig nem is olyan nehéz, hiszen az ember örömmel kényezteti a társát, de mégis vigyázni kell, mert aki a huncut és pikáns feladatoknak hála előbb eljut a csúcsra, az - igaz kéjesen - elvesztette a játszmát. A vesztesnek pedig a következő 24 órában lesnie kell a társa minden - erotikus, vagy sem - kívánságát és rövid időn belül teljesítenie is kell azokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.