Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2019. November 30. 08:32, szombat | Helyi

FIGYELEM! IPARI ÉPÜLET ÉG SOPRONBAN!

FIGYELEM! IPARI ÉPÜLET ÉG SOPRONBAN!

Pár perce kaptuk a hírt, óriás lángokkal ég a Győri út végén az egyik ipari épület.

A tűzoltók már a helyszínen vannak és megkezdték az oltási munkákat. Sajnos a tűz keletkezésének körülményeiről, illetve személyi sérülésről egyelőre nincs információnk.

Update:

Azóta több részlet is napvilágot látott a tűzzel kapcsolatban. A fertőrákosi tűzoltóság közleménye szerint az épület oltását tovább nehezítette, hogy a helyszínen található gázpalackok közül több is felrobbant a hő hatására, illetve az udvaron álló sérült autókból helyenként üzemanyag szivárgott ami begyulladt.

A tűzoltók valamivel 8 óra után érkeztek a helyszínre, az oltási munkálatokat pedig 11 óra után fejeztlk be. Értesüléseink szerint személyi sérülés nem történt, a tűz kialakulásával kapcsolatban a rendőrség nyomoz.

Címkék: ipari épület, Sopron, tűz

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 22. 11:43, hétfő | Helyi

Kimagaslóan teljesítettek a soproni diákok Leonban

Egy arany, egy-egy ezüst és egy bronzéremmel tért haza a soproni küldöttség a Nemzetközi Gyermek Játékokról, melyet idén a mexikói Leonban tartottak meg.

2024. Július 15. 15:45, hétfő | Helyi

Figyeljünk oda kánikula idején!

Nagy meleg esetén még fontosabb, hogy odafigyeljünk saját és a környezetünkben élők egészségére. Fogyasszunk elég vizet, kerüljük a tűző napot és a közlekedésben is legyünk körültekintőbbek.

2024. Június 28. 09:03, péntek | Helyi

Közgyűlést tartottak Sopronban

A felsőoktatásban tanuló fiatalok és a Soproni Tigrisek kerekesszékes kosárlabdacsapatának jutalmazása mellett a buszok fiatalításáról, valamint a következő félév üléseinek kitűzéséről is szavazott a képviselő-testület.

2024. Június 27. 12:33, csütörtök | Helyi

Bakancslistás túratippek Sopronban

A Fertő-tájról és a Soproni-hegységről készített bakancslistát az Aktív Magyarország. Térségünk legszebb látnivalóit tekinthetjük meg, miközben aktívan kikapcsolódhatunk.