Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2024. Április 07. 14:12, vasárnap | Helyi

Fókuszban a gyermekek és a környezetvédelem

Fókuszban a gyermekek és a környezetvédelem

Rengeteg család vett részt a Pedagógusok a gyermekekért programsorozat vasárnapi rendezvényén, amelyben a természetvédelem került a középpontba.

A gyermekek kézműves foglalkozásokon alkothattak, de előadást tartot nekik Bartos Erika, a Bogyú és Babóca szerzője is. Majd az érdeklődők kimehettek kisvonattal az Erdő Házába.

A rendezvény kapcsán dr. Farkas Ciprián, Sopron polgármestere kiemelte: "Városunk a magyar kormány támogatásával valósította meg az Erdő Háza látogatóközpontot, ahol a soproni gyermekek testközelből ismerkedhetnek meg az erdő lakóival."

A polgármester arra is rávilágított: a helyi családokat rengeteg szabadidős kikapcsolódási lehetőség várja Sopronban, többek között az olyan programok is, mint amilyeneknek a GYIK Rendezvényház is otthont ad.



Fotók forrása:https://www.facebook.com/drfarkasciprian/posts/pfbid02jzbr5TRdvFyFm8ckx9YbQysNxEgnQunaZzkzMN88QoudAjj3iA73UatxguEHqJtyl

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 22. 11:43, hétfő | Helyi

Kimagaslóan teljesítettek a soproni diákok Leonban

Egy arany, egy-egy ezüst és egy bronzéremmel tért haza a soproni küldöttség a Nemzetközi Gyermek Játékokról, melyet idén a mexikói Leonban tartottak meg.

2024. Július 15. 15:45, hétfő | Helyi

Figyeljünk oda kánikula idején!

Nagy meleg esetén még fontosabb, hogy odafigyeljünk saját és a környezetünkben élők egészségére. Fogyasszunk elég vizet, kerüljük a tűző napot és a közlekedésben is legyünk körültekintőbbek.

2024. Június 28. 09:03, péntek | Helyi

Közgyűlést tartottak Sopronban

A felsőoktatásban tanuló fiatalok és a Soproni Tigrisek kerekesszékes kosárlabdacsapatának jutalmazása mellett a buszok fiatalításáról, valamint a következő félév üléseinek kitűzéséről is szavazott a képviselő-testület.

2024. Június 27. 12:33, csütörtök | Helyi

Bakancslistás túratippek Sopronban

A Fertő-tájról és a Soproni-hegységről készített bakancslistát az Aktív Magyarország. Térségünk legszebb látnivalóit tekinthetjük meg, miközben aktívan kikapcsolódhatunk.