Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2024. Április 07. 14:12, vasárnap | Helyi

Fókuszban a gyermekek és a környezetvédelem

Fókuszban a gyermekek és a környezetvédelem

Rengeteg család vett részt a Pedagógusok a gyermekekért programsorozat vasárnapi rendezvényén, amelyben a természetvédelem került a középpontba.

A gyermekek kézműves foglalkozásokon alkothattak, de előadást tartot nekik Bartos Erika, a Bogyú és Babóca szerzője is. Majd az érdeklődők kimehettek kisvonattal az Erdő Házába.

A rendezvény kapcsán dr. Farkas Ciprián, Sopron polgármestere kiemelte: "Városunk a magyar kormány támogatásával valósította meg az Erdő Háza látogatóközpontot, ahol a soproni gyermekek testközelből ismerkedhetnek meg az erdő lakóival."

A polgármester arra is rávilágított: a helyi családokat rengeteg szabadidős kikapcsolódási lehetőség várja Sopronban, többek között az olyan programok is, mint amilyeneknek a GYIK Rendezvényház is otthont ad.Fotók forrása:https://www.facebook.com/drfarkasciprian/posts/pfbid02jzbr5TRdvFyFm8ckx9YbQysNxEgnQunaZzkzMN88QoudAjj3iA73UatxguEHqJtyl

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 12:08, kedd | Helyi

Idén is tarolt a SopronFest

Hatalmas bulival indult az idei fesztiválszezon. Az ország minden tájáról látogattak ide a SopronFestre, aminek sikerült a tavalyi debütálását is felülmúlnia.

2024. Május 13. 17:43, hétfő | Helyi

Dr. Farkas Ciprián: pénteken már a megújult piacon vásárolhatnak a soproniak

A soproniak által régóta várt fejlesztésnek köszönhetően minőségi környezet várja a vásárlókat és az árusokat a megújult vásárcsarnokban, ami pénteken nyitja meg kapuit.

2024. Május 10. 19:28, péntek | Helyi

Megnyílt az Üvegeseszter 25 kiállítás Sopronban

Az Üvegeseszter 25 című kiállításon az üvegfestészet és az ólomüvegezés művészetébe nyerhetnek betekintést az érdeklődők a SopronFest keretein belül.