Városlista
2023. szeptember 26, kedd - Jusztina

Hírek

2012. Október 08. 09:21, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrfőkapitányság

Garázda férj megelőző távoltartásban

Garázda férj megelőző távoltartásban

A Soproni Rendőrkapitányság ügyeletére családi veszekedésről érkezett bejelentés a kora esti órákban.

A 67 éves asszony elmondta, hogy férje erősen ittas állapotban tartózkodik soproni otthonukban és hogy tovább italozhasson, kötekedik, veszekszik, pénzt követel tőle. Ő már tartalékai végére ért, nem tudja további pénzösszeggel támogatni, ezért férje dühében a lakás berendezési tárgyait döntögette, szétszórta, őt, pedig megfenyegette.
A kiérkező járőrök az 59 éves férfit otthon találták. A rendőrökkel együttműködő volt, váltig állította, hogy cselekményének folytatása nem lesz. Ezért előállítására nem került sor.

Fél óra elteltével az asszony ismét a soproni rendőrök segítségét kérte férje verekedő, garázda viselkedése miatt. A járőrök az erősen ittas férfit előállították és ideiglenes megelőző távoltartását kezdeményezték.

Címkék: rendőrség, Sopron

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 23. 14:52, szombat | Helyi

Parlamentbe látogatott az IPA soproni szervezete

Sopronból érkeztek látogatók az Országházba Mészáros Mária az IPA GYMS elnöke és kollégái látogattak pénteken a Parlamentbe, ahol közösen körbejárták és megnézték az épületet.

2023. Szeptember 23. 12:59, szombat | Helyi

Tökfesztivál \"tök nélkül\"

🥾 KIRÁNDULÁS🥾 IGAZI MESEVILÁG, AZ ŐRSÉG? Vagy mégsem ? Sajnálatos, hogy az ország egyik leghíresebb fesztiválján nincs a névadó TERMÉK a - TÖK! Barátokkal érkezve szomorún tapsztaltuk, hogy nincs TöK

2023. Szeptember 13. 10:31, szerda | Helyi

Kuszkusz - Támogatja a fogyást, tele van fehérjével

Hogyan segíti a kuszkusz a fogyást? Gazdag rostjai képesek a vércukorszintet optimalizálni, segítik a teltségérzet elérését.Mivel a rost gyorsan mozgatja a táplálékot a bélrendszerben, segíthet megelőzni a székrekedést.

2023. Szeptember 07. 10:45, csütörtök | Helyi

Toborzást tart a Soproni Tűzoltóság

Ha hívtok, megyünk, ha hívunk, gyere! – ezzel a mottóval szervez toborzást a Soproni Katasztrófavédelmi Kirendeltség. A tűzoltóság mindazok jelentkezését várja, akik elhivatottságot éreznek a szakma iránt