Városlista
2023. január 30, hétfő - Martina

Hírek

2012. Október 08. 09:21, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrfőkapitányság

Garázda férj megelőző távoltartásban

Garázda férj megelőző távoltartásban

A Soproni Rendőrkapitányság ügyeletére családi veszekedésről érkezett bejelentés a kora esti órákban.

A 67 éves asszony elmondta, hogy férje erősen ittas állapotban tartózkodik soproni otthonukban és hogy tovább italozhasson, kötekedik, veszekszik, pénzt követel tőle. Ő már tartalékai végére ért, nem tudja további pénzösszeggel támogatni, ezért férje dühében a lakás berendezési tárgyait döntögette, szétszórta, őt, pedig megfenyegette.
A kiérkező járőrök az 59 éves férfit otthon találták. A rendőrökkel együttműködő volt, váltig állította, hogy cselekményének folytatása nem lesz. Ezért előállítására nem került sor.

Fél óra elteltével az asszony ismét a soproni rendőrök segítségét kérte férje verekedő, garázda viselkedése miatt. A járőrök az erősen ittas férfit előállították és ideiglenes megelőző távoltartását kezdeményezték.

Címkék: rendőrség, Sopron

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 01. 15:56, csütörtök | Helyi

II. Adventi összejövetel a Kutyahegyen.

Sopronban idén is megrendezésre kerül a környéken élők által kezdeményezett Ádventi összejövetel.

2023. Január 30. 12:43, hétfő | PR

Felújították és átadták a Jánosik Kft. irodaházát

Ünnepélyes keretek között, Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, valamint Csöbör Katalin országgyűlési képviselő jelenlétében adták át a Jánosik Kft. 350 millió forintból felújított és korszerűsített irodaházát

2023. Január 30. 11:43, hétfő | Belföld

Bravúros légimentést hajtottak végre a magyar mentősök - Videóval

Tegnap délután egy Somogy vármegyei tó nádasába csúszott az a 25 év körüli férfi, aki beleragadt a jéghideg iszapba. A mentősök helikopterrel mentették ki a szorult helyzetből, súlyos fagyási sérülésekkel került kórházba.

2023. Január 30. 11:41, hétfő | Belföld

Az idei január leghidegebb reggelét mérték hétfőn

Az idei január leghidegebb éjszakája volt a mostani, hétfőre virradóra a Nógrád vármegyei Zabaron mínusz 9,4 Celsius-fokig süllyed a hőmérséklet - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a Facebook-oldalán.