Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2012. Október 08. 09:21, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrfőkapitányság

Garázda férj megelőző távoltartásban

Garázda férj megelőző távoltartásban

A Soproni Rendőrkapitányság ügyeletére családi veszekedésről érkezett bejelentés a kora esti órákban.

A 67 éves asszony elmondta, hogy férje erősen ittas állapotban tartózkodik soproni otthonukban és hogy tovább italozhasson, kötekedik, veszekszik, pénzt követel tőle. Ő már tartalékai végére ért, nem tudja további pénzösszeggel támogatni, ezért férje dühében a lakás berendezési tárgyait döntögette, szétszórta, őt, pedig megfenyegette.
A kiérkező járőrök az 59 éves férfit otthon találták. A rendőrökkel együttműködő volt, váltig állította, hogy cselekményének folytatása nem lesz. Ezért előállítására nem került sor.

Fél óra elteltével az asszony ismét a soproni rendőrök segítségét kérte férje verekedő, garázda viselkedése miatt. A járőrök az erősen ittas férfit előállították és ideiglenes megelőző távoltartását kezdeményezték.

Címkék: rendőrség, Sopron

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 15:45, hétfő | Helyi

Figyeljünk oda kánikula idején!

Nagy meleg esetén még fontosabb, hogy odafigyeljünk saját és a környezetünkben élők egészségére. Fogyasszunk elég vizet, kerüljük a tűző napot és a közlekedésben is legyünk körültekintőbbek.

2024. Június 28. 09:03, péntek | Helyi

Közgyűlést tartottak Sopronban

A felsőoktatásban tanuló fiatalok és a Soproni Tigrisek kerekesszékes kosárlabdacsapatának jutalmazása mellett a buszok fiatalításáról, valamint a következő félév üléseinek kitűzéséről is szavazott a képviselő-testület.

2024. Június 27. 12:33, csütörtök | Helyi

Bakancslistás túratippek Sopronban

A Fertő-tájról és a Soproni-hegységről készített bakancslistát az Aktív Magyarország. Térségünk legszebb látnivalóit tekinthetjük meg, miközben aktívan kikapcsolódhatunk.

2024. Június 22. 15:34, szombat | Helyi

Sopron ezer színe

A Modern Városok Program keretében megújult, tíz kiállítóhellyel rendelkező Soproni Múzeumot választották idén Az Év Múzeumává. Az elsimerést elsősorban a múzeum- és közösségépítő tevékenységükért vehették át.