Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Július 01. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Így készülnek gyerekükre Beckhamék

Így készülnek gyerekükre Beckhamék

Egy exkluzív fotósorozat látott napvilágot, amin Victoria és David terhestorna, illetve névválasztás közben látható.

 

 Ha minden a terv szerint megy, akkor jövő hét elején a Beckham-család újabb taggal bővül. A negyedik csemete érkezésére pedig rettenetesen készül a világ legismertebb házaspárja. És ebből most mi is kaptunk egy kis ízelítőt, ugyanis egy fotós megörökítette Victoriát és Davidet terhestorna közben, amint a Lamaze-módszert gyakorolják. Illetve a legtöbb szülőnek nagy fejtörést okozó névválasztás procedúrájába is betekintést engedtek.

 

A különleges fotók viszont csak tökéletesnek tűnnek, mert egy apró hiba van bennük. Nem a valódi Vic és Becks van rajtuk, csupán két hasonmás. A műveket Alison Jackson készítette, aki arról híres, hogy ismert emberek alteregóit fotózza vicces jelenetek közben.

 

De természetesen az igazi Beckhaméknél is óriási az izgalom. Mivel elviekben hétfőn születik majd meg a sztárpár első kislánya. Amennyiben az orvosok mindent rendben találnak, akkor megindítják majd a szülést, hogy Amerika legnagyobb ünnepén, július 4-én váljon négyszeres szülővé Anglia bulvárkirálya és királynéja.

Címkék: Beckham

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.