Városlista
2024. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2012. Március 25. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Gyanúsan tökéletes Beyoncé alakja

Gyanúsan tökéletes Beyoncé alakja

Tíz héttel a szülés után Beyoncén nyoma sincs azoknak a plusz kilóknak, amelyek állítása szerint a terhessége alatt szedett fel. Sokak szerint ez egy újabb bizonyíték arra, hogy nem is ő hozta világra a lányát.

Ismét felerősödtek a pletykák, hogy Beyoncé nem volt terhes, hanem béranya szülte meg a lányát, Blue Ivy Cartert. Az énekesnőről már várandóssága alatt is azt állították egyesek, hogy műhasat hord, és ezt videofelvételekkel is próbálták igazolni, most pedig azért került elő újra a téma, mert napvilágot látott néhány fotó róla, amiken nyoma sincs annak, hogy tíz hete még terhes volt.

A képek akkor készültek, amikor Beyoncé vacsorázni ment a New York-i Greenwich Hotelbe Michelle Obamával. A sztár a felvételeken egy térd alá érő, testhez simuló ruhát visel, és minden porcikája ugyanolyan formás, mint azelőtt, hogy állítólag terhes lett. A történelemben persze nem ő lenne az első, akinek hamar sikerült formába jönni a szülés után, és vannak, akik már a védelmükbe is vették, hogy csupán szerencsés alkatának és a sok edzésnek köszönheti, hogy ilyen jól néz ki. Ha viszont valóban így van, az hamar kiderül, mert ebben az esetben - más sztrokhoz hasonlóan - ő is könyvet ír róla, hogyan is kell ezt csinálni, mert valószínűleg lenne néhány vevő a tippekre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 15. 11:02, szombat | Bulvár

Egyszülős Központ: 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül a gyerekeit

Az utóbbi évtizedben jelentősen nőtt az egyedülálló apák száma Magyarországon: a felmérések szerint 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül gyerekeit - közölte az Egyszülős Központ szombaton az MTI-vel.

2024. Június 08. 09:17, szombat | Bulvár

Virrasztás Tompos Kátya emlékére Budapesten

2024. Június 01. 08:15, szombat | Bulvár

Cápa a Balatonban? Egy Tiktot videó keltett riadalmat, volt, aki a nyaralását is lemondta

Az elmúlt napokban hatalmas port kavart egy videó, amelyen állítólag egy cápa hátuszonya látható a Balaton vizében – írja a sonline.hu.

2024. Május 30. 06:00, csütörtök | Bulvár

Helikopter-emlékművet avattak Veszprém mellett