Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Június 25. 12:09, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Hajdúék perelnek, Kocsis Korinna 3 milliós kártérítést is fizethet

Hajdúék perelnek, Kocsis Korinna 3 milliós kártérítést is fizethet

Vígh Diana ellen is pert fontolgatnak.

Megszületett a döntés: Kocsis Korinnát, a közönségdíjas szépséget millós perrel fenyegette meg a Magyarország Szépe Kft., mert nem volt hajlandó átvenni koronáját, ezzel pedig megszegte a szerződés feltételeit.

A TV2 képernyőjén megválasztották az ország legszebb lányait: Rákosi Annamária lett Miss World Hungary, Kárpáti Rebekáé lett a Miss Universe Hungary cím, míg a Miss Intercontinental koronája Tímár Brigittára került. A közönségdíjas Kocsis Korinna lett, aki hatalmas botrányt okozott azzal, hogy nem vette át koronáját.

– Jogi úton próbáljuk a jó hírnevünket visszaszerezni – kezdte a Hír24-nek Sarka Kata, a Magyarország szépe Kft. ügyvezető igazgatója.

– Korinna megszegte a szerződésében foglaltakat, ezért minimum 2-3 millió forintos kártérítési igényre számíthat. Az ügyvédünk szerint Vígh Diát is perelnünk kellene azért, mert ő is azt sugallta a Facebook-oldalán, hogy nem volt tisztességes a verseny, de az ő esetében egyelőre nem döntöttünk.

A tizedik helyen végzett, így azt gondolom, hogy inkább a keserűség beszél belőle. A kártérítési összeget jótékonysági célra ajánljuk fel. Elkeserít és meg is ijeszt ez a helyzet – fakadt ki Kata, aki egyáltalán nem úgy képzelte el a versenyt, hogy botrányról, és nem győztesekről kell beszélnie. Egyelőre nem élvezi a szépségkirálynőséggel járó felhajtást Kárpáti Rebeka, R. Kárpáti Péter lánya sem, mert érettségire készül.

– Rebeka bezárkózott a szobájába és csak tanul és tanul – kezdte a színész apuka a Life.hu kérdésére.

– Nincs ideje a verseny visszhangjával foglalkozni. Mi nagyon büszkék vagyunk rá, irigy emberek pedig mindig is voltak és vannak – ezt már csak a maroknyi fikázó kommentelő miatt mondom. Néha megmosolyogtatnak, mikor feltételezik, hogy egy magyar színésznek – nevezetesen nekem – bármi beleszólása lehetne egy világverseny magyar részversenye eredményének módosításába. Az pedig kifejezetten botor gondolkodásra vall, hogy azért ne induljon valaki egy versenyen, mert történetesen ismert ember az egyik szülője – mondta a színész.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.