Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Augusztus 11. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Halálra drogozta magát a producer

Halálra drogozta magát a producer

A legújabb partidroggal küldte magát halálba véletlenül a BBC egyik legkiemelkedőbb műsorvezetője.

 Újabb áldozata van Angliában a meow-meow nevű kábítószernek, aki mellesleg az ország egyik prominens rádiósa volt. A BBC vezető zenei producere és rádiós műsorvezetője, George Webley otthonában akart elbódulni az új partidrogtól, ám a szíve nem bírta. Az ötvenhárom éves rádiósra felesége talált rá, miközben a földre zuhanva kapkodott levegőért. Az asszony azonnal hívta a mentőket, ám mire kiértek, George már meghalt. A háromszoros nagypapa tragédiája májusban történt, de csak most hozták nyilvánosságra, mivel a családja titkolni akarta az esetet. Illetve a boncolás jegyzőkönyv is csak mostanság készült el véglegesen. A szakértői vélemény szerint Webley-nek szívrendellenességei voltak, amiket a rendszeres mefedron fogyasztás felerősített.

George famíliájának diszkréciója mellett, a BBC sem szerette volna nagydobra verni, hogy újabb munkatársuk halálozott el. Az utóbbi időben ugyanis több műsorvezetőjükre is lecsapott a sors. Winton Coopert fia verte agyon, Max Pearson pedig majdnem egy repülőn lelete halálát, miután szívinfarktust kapott. A csatorna alkalmazottjai pedig már valamiféle átokról suttognak a székházban.

Címkék: producer

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára