Városlista
2024. május 23, csütörtök - Dezső

Hírek

2012. Március 13. 07:07, kedd | Belföld
Forrás: OrientPress

Hét-hét forintos üzemanyagár-emelés jön szerdától

Hét-hét forintos üzemanyagár-emelés jön szerdától

7 forinttal nő a benzin és a gázolaj ára is a hazai töltőállomásokon szerdától - erősítették meg piaci forrásokból a holtankoljak.hu értesülését. Így a benzin átlagos ára 436 forintra nő, a gázolajé 440 forintra.

A múlt héten nőtt az olaj ára, és a késztermékek - benzin, gázolaj -tőzsdei jegyzésára is. A forint viszont gyengült, így - forintban számolva - a benzin 4, a gázolaj ára pedig 3 százalékkal drágult. A múlt héten csak a benzin ára emelkedett öt forinttal, a gázolajé viszont néggyel csökkent. A benzin ára tehát 12 forintot emelkedik egy héten belül, a gázolajé 3 forinttal. A holtankoljak.hu adatai szerint az eltérés azonban a legolcsóbb és a legdrágább töltőállomások árai között elérheti literenkénti 30 forintot is.Tavaly ilyenkor a benzin átlagára 376, míg a gázolajé 377 forint volt.

OrientPress Hírügynökség
Kép: OrientPress Hírügynökség / Ancsin Gábor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 23. 15:23, csütörtök | Belföld

Szijjártó Péter: Magyarország jól példázza, hogy milyen előnyökkel jár a kelet-nyugati együttműködés

Magyarország kiváló példája annak, hogy milyen előnyökkel jár a Kelet és Nyugat közti együttműködés, és hazánk ebben a folyamatban a jövőben is szeretne az élen járni

2024. Május 22. 14:03, szerda | Belföld

Robbanás történt Tapolcán, egy társasházi lakásban, az épületet kiürítették

Gázrobbanás történt szerda délelőtt egy tapolcai lakásban. Egy embert kórházba vittek, az épületet, az úgynevezett Y-házak egyikét, kiürítették - tájékoztatta a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője a

2024. Május 22. 14:01, szerda | Belföld

Már nyomtatják a szavazólapokat

2024. Május 22. 13:55, szerda | Belföld

Az államtitkák szerint a magyar szakképzés Európában a második helyen van

Szintet lépett a magyar szakképzés, hiszen Európában a második helyen van - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára.