Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. November 29. 13:49, csütörtök | PR

Így találhatod meg a kedvenc fitness kiegészítőidet

Így találhatod meg a kedvenc fitness kiegészítőidet

A fitness kiegészítők egyre trendibbek, hiszen a velük végezhető sokszínű gyakorlatokat bárki egyszerűen beépítheti az edzéstervébe kortól és nemtől függetlenül.

A méltán közkedvelt eszközökkel a legunalmasabb edzés monotonitása is könnyen megtörhető, s beszerzésük sem igényel nagy anyagi ráfordítást. Mutatjuk, hogyan szerezd be azt az eszközt, amely leginkább neked való.

A fitness kiegészítőkben rengeteg potenciál rejlik. Használatuk igazi élménnyé teheti a napi mozgást, egy kis kreativitással és leleményességgel bárki, bármilyen mozgásformához használhatja őket. A bokasúlyok például olyan univerzális eszközök, amelyek a bemelegítéstől kezdve, az erősítő részen keresztül a levezetésen át a terápiás célokig bármihez alkalmazhatók. Kiválasztásuknál érdemes ügyelni arra, hogy az anyag, amelyből készülnek tartós legyen és a külső réteg ne szívja fel a nedvességet. A Tiguar Ankle Weights bokasúlyok például kiváló minőségű darabok, amelyek kétrétegű, erős anyagból és dupla tépőzáras rögzítéssel készülnek.
A Body Ball-al végzett gyakorlatok egyszerre segítik a fogyást és a szép testalkat elérését. Az eszköz használható zsírégetésre, kardio gyakorlatok végzése közben, de terápiás célokra vagy tartásjavításra is kiválóan alkalmas. A termék kiválasztásánál a terhelhetőség, a csúszásgátlás és az anyag típusa kell, hogy meghatározó legyen. Szintén népszerű eszköz a gumikötél, hiszen kis helyen elfér, nagy teherbírású és látványos eredményeket lehet vele elérni. A legkényelmesebb akkor használni, ha szivacsos fogantyúkkal van ellátva, mint például a maxi tube.

Ugyanúgy, mint ahogy mindenkinek érdemes megtalálni a személyiségéhez, testalkatához és céljainak leginkább megfelelő mozgásformát, a fitness kiegészítők terén is többfélét érdemes kipróbálni, hogy ki lehessen választani a hozzánk leginkább passzolót. Van, akinek a Tiguar Power Bag lehet az optimális megoldás, amely az egész testet átmozgatja és remek eszköz az általános erőnlét fejlesztéséhez. Másoknak egy strapabíró jógamatrac lesz a kedvence vagy a kis kézi súlyzókat fogja tudni leghatékonyabban használni a napi edzésterv megvalósítása során.

Természetesen a fitness kiegészítőkre is ugyanúgy igaz, mint más sporteszközökre, hogy a mozgás csak akkor lesz biztonságos és élvezhető, ha megfelelő eszközöket választunk. A Mánia Fitness évtizedes tapasztalatának köszönhetően igazi szakértő a fitnessgépek piacán. Termékpalettájuk rendkívül sokszínű, az otthoni és a professzionális edzőtermi eszközök széles választéka egyaránt megtalálható náluk. Kizárólag megbízható, minőségi termékeket forgalmaznak, s hatalmas árukészletüknek köszönhetően hosszas átfutási idővel sem kell számolni a vásárláskor. Ha bármely kérdés merül fel a fitness eszköz kiválasztása során, a Mánia Fitness munkatársai szívesen segítene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat