Városlista
2024. február 20, kedd - Álmos

Hírek

2024. Január 28. 16:05, vasárnap | Helyi

IPAROS BÁL - 120

IPAROS BÁL - 120

Telt ház volt a soproni ipartestület bálján
Az egyik legpatinásabb bál a városban a Sopron és Vidéke Ipartestület estje, amelyet idén immár 120. alkalommal rendeztek meg a Mediterrano étteremben szombat este.

A szombat esti mulatságon, több mint százan vettek részt, barátok, családtagok és hozzátartozók. Az érkezőket egy kupica pálinkával, soproni borokkal, a hölgyeket pedig egy "primula" virággal fogadták.

A rendezvény megnyítóján Károlyi Gyula, a Sopron és Vidéke Ipartestület elnöke valamint dr. Farkas Ciprián polgármester mondott ünnepi köszöntőt.

Károlyi Gyula báli megnyitójában elmondta, hogy öröm látni a régi és új megjelenteket a rendezvényen, akik elfogadták a meghívást. Az elnök köszöntötte dr. Farkas Ciprián polgármestert is és elmondta, hogy a város és az Ipartestület között nagyon jó a kapcsolat.

Az immáron 120. alkalommal, hagyományosan január utolsó szombatján megtartott bállal a Sopron és Vidéke Ipartestület az Iparosokért Alapítványt támogatják.

- A bál bevétele a "Sopron és Vidéke Ipartestület az Iparosokért Alapítvány" számlájára kerül.Az alapítvány az összegből idős, beteg, rászoruló iparosokat, karitatív szervezeteket támogat. -mondta Károlyi Gyula.

A családias hangulatról a Bendzso Music Band és barátai gondoskodtak, valamint táncosok szórakoztatták a vendégeket.

A társasági eseményt minden évben január utolsó szombatjára időzítik.

Fotó/Tudósító: Kovács Cs.Tibor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 16. 18:46, péntek | Helyi

Hamarosan befejeződik a piac felújítása Sopronban

A felújítást 2023 áprilisában kezdték el, amely 1,4 milliárd forintból valósul meg. A munkálatokkal jól haladnak, így a tervek szerint tavasztól már egy modern, felújított környezet várja az árusokat és a vásárlókat.

2024. Február 12. 16:07, hétfő | Helyi

Savanyú a Káposzta

A legkedveltebb téli “szezonzöldség" a "savanyú káposzta"

2024. Február 11. 08:22, vasárnap | Helyi

Téli teremlabdarúgó torna eredményhirdetés

Az utólsó mérkőzést a Soproni RISE és a Köztinik csapata játszotta, ahol a RISE 3-0 diadalmaskodott.❗ – a döntő utáni díjátadón részt vett dr.Farkas Ciprián polgármester és Dr.Csiszár Szabolcs alpolgármester is.

2024. Február 04. 09:18, vasárnap | Helyi

Borvidéki - Borászbál Sopronban

Borászbált rendeztek első alkalommal a Mediterrano étteremben szombat este, a Soproni Hegyközség és a Soproni Borút Egyesület szervezésében. Az est Fővédnöke: dr.Farkas Ciprián Sopron Megyei Jogú Város Polgármestere