Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Július 17. 13:04, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Ittasan okozott halálos balesetet egy motoros

Ittasan okozott halálos balesetet egy motoros

A bajai rendőrök vádemelést javasolnak a segédmotoros férfi ellen.

Bácsborsódon 2021. április 26-án este közúti közlekedési baleset történt. Egy 34 éves férfi segédmotorral haladt a Dózsa György úton, ahol egy, az út szélén kialakított várakozóhelyre, balra akart kanyarodni. A manőver során azonban nem adott elsőbbséget a szemből érkező, és egyenesen haladó motorosnak, aki észlelte a szabálytalan manővert, és el akarta kerülni az ütközést. Ennek érdekében fékezett, amitől a motor felborult és az oldalán csúszott tovább, végül nekiütközött a segédmotornak – közölte a rendőrség.

A baleset során a motorkerékpárt vezető 49 éves férfi életveszélyesen megsérült, és néhány nappal később a kórházban meghalt.

Még a helyszínen kiderült, hogy a szabálytalan segédmotoros a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott. Őt a Bajai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai halált okozó, ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A rendőrök intézkedtek a férfi vezetői engedélyének visszavonásáról.

A halálos baleset ügyében a nyomozás a napokban befejeződött. A közlekedésrendészeti munkatársak az iratokat vádemelési javaslattal adták át az illetékes ügyészség részére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.