Városlista
2023. október 1, vasárnap - Malvin

Hírek

2011. Augusztus 15. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Újra kellett éleszteni a Hooligans gitárosát

Újra kellett éleszteni a Hooligans gitárosát

A múlt héten mentőt kellett hívni a Hooligans együttes basszusgitárosához, Késmárki Zsolthoz - tudta meg az egyik napilap.

A Blikk információ szerint a mindössze 31 éves zenész a múlt héten egy baráti összejövetel után az otthonában eszméletét vesztette, és összeesett. Szerencséjére párja otthon tartózkodott, így ki tudta hívni a metőket. A hírek szerint újra is kellett éleszteni a Hooligans basszusgitárosát.

"Az az igazság, hogy a barátnőm megmentette az életemet - nyilatkozta az esetről Késmárki Zsolt a a Blikknek. - Bevallom őszintén, nem nagyon értettem én sem, hogy mi történik pontosan, csak annyira emlékszem, hogy rettentően kimerült voltam, a mentők pedig úgy látták jónak, ha bevisznek a kórházba. Ott mindenféle géppel vizsgálgattak, az eredményekre egyelőre várni kell, viszont azt tanácsolták, hogy a következő pár napban inkább kíméljem magam, ezért úgy döntöttünk, hogy kihagyok pár koncertet. Szerencsére jó barátunk és zenésztársunk, Dandó Zoli vállalta, hogy beugrik helyettem pár koncert erejéig" - árulta el Zsolt.

A basszusgitáros szerint nagyobb az ijedtség, mint a baj, de azért az orvosi utasításokat betartva lemondta a jövő heti koncerteket.

Címkék: Hooligans

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Kútból mentettek ki egy macskát az ajkai tűzoltók

Kislődön lődörgött, aztán pórul járt Carlos, a kandúr.

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb

2023. Szeptember 26. 06:00, kedd | Bulvár

ELTE-kutatás: a rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni

A rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni, ha problémákkal szembesülnek, mint közepes orrhosszú társaik - állapították meg legújabb vizsgálatuk alapján az ELTE Természettudományi Kar munkatársai.