Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. December 30. 11:04, péntek | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Kábítószert találtak az igazoltatáskor

Kábítószert találtak az igazoltatáskor

Kábítószert találtak a rendőrök a közúti ellenőrzés során egy Nyíregyházán élő török férfinál – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivő-helyettese pénteken az MTI-vel.

Hajas Zoltán százados tájékoztatása szerint a 38 éves török állampolgárt csütörtökön igazoltatták a nyírségi nagyvárosban. A férfinál a ruházata átvizsgálásakor két tasakban összesen 1,3 gramm – a drogteszt szerint – marihuánát találtak.

A férfit előállították, s mivel felvetődött kábítószer fogyasztásának a gyanúja is, a török állampolgárt kórházi vizsgálatra vitték, ahol a laboratóriumi elemzés megerősítette a feltételezést. A török férfi ellen őrizetbe vétele nélkül indult büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.