Városlista
2023. március 28, kedd - Gedeon, Johanna

Hírek

2011. December 27. 14:44, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Karácsonykor végzett élettársával

Karácsonykor végzett élettársával

Megölte volt élettársát, majd magával is végzett egy férfi karácsony másnapján Karcagon.

Az egykori élettársak évek óta külön éltek, nemigen beszéltek egymással. Tizennégy esztendős gyermekük kérésére döntöttek úgy, hogy az idén együtt töltik a karácsonyt. Az ünnep idején a férfi többször is zavartan és agresszívan viselkedett. A tragédia előtt hétfőn a fiú az egyik látogatóba érkező rokonnak beszélt is erről, és azt mondta: félnek az apjától.

A vendég riasztotta a rendőrséget, de a segélykérés későinek bizonyult. A harmincéves karcagi férfi a lakásban több késszúrással megölte volt élettársát. A 32 éves nő a helyszínen belehalt sérüléseibe. Mire a rendőrök bejutottak az épületbe, az apa magával is végzett.

A rendőrség jelenleg szakértők bevonásával vizsgálja a kettős haláleset körülményeit.

Címkék: gyilkosság

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 27. 13:00, hétfő | Kék hírek

Tinilányt próbált megerőszakolni - bíróság elé állította az ügyészség a támadót

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy 27 éves román állampolgárságú férfit, aki pár héttel ezelőtt, egy újbudai lakásban meg akart erőszakolni egy 15 éves lányt.

2023. Március 24. 09:25, péntek | Kék hírek

Egy benzinkúton kezdték el csépelni egymást, a biztonsági kamera mindent rögzített

Garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik a benzinkút boltjában verekedtek.

2023. Március 22. 11:42, szerda | Kék hírek

Székdobálás, orron harapás - Videón az Esztergom-környéki kocsmai bunyó

A garázdaság bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik közül az egyik orron harapta a másikat.

2023. Március 17. 11:40, péntek | Kék hírek

Veszprém belvárosában tapogatott egy nőt, a rendőrök elfogták

A sértett tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy 2023. március 14-én 9 óra 20 perckor Veszprém belvárosában egy ismeretlen személy több alkalommal megfogta őt, miközben gyalogosan közlekedett.