Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Március 27. 14:21, kedd | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

Kedd reggel újabb labdarúgókat állítottak elő

Kedd reggel újabb labdarúgókat állítottak elő

Két labdarúgót előállított ma reggel a fogadási csalások ügyében vizsgálódó Központi Nyomozó Főügyészség – tudta meg a Nemzeti Sport.

A fogadási csalások ügyében ma reggel előállított labdarúgók egyike az otthonából bilincsben elvezetett S. Tamás, az NB II-es Szigetszentmiklósi TK középpályása – értesült a Nemzeti Sport.

S. Tamás korábban a REAC és a Diósgyőr labdarúgójaként pályára lépett olyan mérkőzéseken, amelyek ügyében a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálatot folytat.

A kedden előállított másik labdarúgó információink szerint P. Tibor, aki szintén volt a REAC játékosa, a Honvédnál és az ETO-nál is megfordult, jelenleg pedig az NB III-as Dabasban játszik. Úgy tudjuk, az sem kizárt, hogy másokat is előállítottak a nyomozók ma reggel.

Mint ismert, a bochumi ügyészség 2009-ben robbantotta a bombát a világ labdarúgását megfertőző fogadási csalások ügyében. Magyarországon tavaly nyáron kezdődtek a letartóztatások, edző és több labdarúgó egyaránt a hatóságok látóterébe került.

Az ügy felgöngyölítésének nemrégiben halálos áldozata is volt: március elsején Kutasi Róbert, a REAC klubigazgatója öngyilkosságot követett el, miután a megelőző órákban klubja több jelenlegi és egykori labdarúgóját előállították.

Zaklatott utolsó interjújában Kutasi azt mondta a Nemzeti Sportnak: „Amiért harcoltam, mind semmivé vált, abban a klubban gyűrt maga alá a mocsok, amelyért dolgoztam, azok az emberek tettek tönkre, akikben megbíztam."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.