Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Február 15. 07:17, péntek | Kék hírek
Forrás: Győri MRFK

Kékhírek

Kékhírek

Térségünk hírei röviden

Megharapta „áldozatát”

Háza előtt támadott meg egy ismeretlen férfi Sopronban egy 40 éves asszonyt a minap. A nő táskája és értékeinek megszerzése motiválta a rablót, mikor a sértett válltáskáját akarta elvenni.
Az asszony ezt nem engedte. Még akkor is erősen szorította táskája szíját, mikor a dulakodás hevében az ismeretlen földre rántotta és retikülje fülénél fogva a földön vonszolta. A rablónak még ez sem volt elég. Hogy a sértettől megszerezze értékeit, beleharapott a nő mindkét kezébe, aki még ekkor is erősen szorította jogos tulajdonát. Támadója ekkor feladta próbálkozását, és dolga végezetlenül menekült el a helyszínről.

A Soproni Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen indított nyomozást az ügyben, rablás kísérlete miatt.

Rokonait akarta Ausztriába juttatni

A mosonmagyaróvári határrendészek az osztrák rendőrökkel tartottak közös akciót 2013. február 11-én.
Az M1 autópálya, hegyeshalmi kilépőjénél egy külföldi rendszámú személygépkocsit állítottak meg, kora hajnalban. A járműben utazó két koszovói férfi csupán magánútlevéllel rendelkezett, magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét igazolni nem tudta. Őket, a járművet vezető honfitársuk akarta illegálisan Ausztriába juttatni.
A vizsgálat során kiderült, hogy a két külföldi a békéscsabai befogadó állomásról szökött meg, ellenük tiltott határátlépés kísérlete miatt indult szabálysértési eljárás.
A 41 éves Ausztriában élő koszovói járművezetővel szemben, pedig embercsempészés megalapozott gyanúja miatt a Mosonmagyaróvári

Rendőrkapitányság büntetőeljárást kezdeményezett.

Életmentő kapuvári rendőrök

A kapuvári rendőrök segítéségét kérte a babóti önkormányzat egyik dolgozója 2013. február 11-én délután. Elmondta, hogy a 78 éves helyi asszonyt már két napja nem látták, aggódnak érte.
Az idős, egyedül élő nyugdíjas otthona körül a járőrök semmi életjelet nem tapasztaltak, szomszédai is úgy nyilatkoztak róla, hogy közel két napja már nem találkoztak vele. A bejárati ajtó felfeszítése után, a rendőrök az ágyon fekve, magatehetetlen állapotban találtak rá az asszonyra.
Mentőt hívtak hozzá, akik az idős nőt a győri kórház sürgősségi osztályára vitték ellátásra.

Címkék: bűnügy

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.